+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aantal etages
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Lengte
Materiaal
Wieluitvoering
 

Etagewagens als transporthulpmiddelen
Etagewagens voor uw individuele behoeften vindt u nu online. Ons assortiment biedt een groot aanbod aan etagewagens voor universele gebruiksmogelijkheden bij het werk. Het assortiment bevat eenvoudige etagewagens voor kantoor tot en met belastbare etagewagens voor industrie en bedrijf. Door de veelzijdigheid qua afmetingen, uitvoeringen en laadvermogens vindt u hier gegarandeerd het optimale transportapparaat voor uw bedrijf. Op meerdere etages kunt u voorwerpen kwijt. De flexibel te beladen transportapparaten worden in veel bedrijven zelfs continu gebruikt.

Etagewagens voor orde in magazijn en industrie
Met de juiste transportapparaten en etagewagens is het werk eenvoudiger. Bij de etagewagens wordt een topkwaliteit voor een topprijs aangeboden, net als bij alle andere producten in onze webshop. De transportapparaten zijn gemaakt van belastbare en hoogwaardige materialen, die ook het transporteren van zware lasten mogelijk maken. Dankzij de hoge functionaliteit zijn en etagewagens vrijwel overal te gebruiken en vormen ze een opwaardering voor elke werkplek. Voor flexibel werken kunnen bij sommige etagewagens de legborden worden uitgenomen, om ruimte te kunnen creëren wanneer dat nodig is. Hierdoor bespaart u veel tijd, omdat u geen andere transportwagen hoeft te zoeken. U hoeft alleen maar de gewenste platen te verwijderen of toe te voegen. Ook de tafelwagens zijn zeer functioneel. Ze nemen weinig ruimte in en kunnen met enkele handelingen worden ingeklapt om ze compact op te bergen. Met het juiste transportapparaat van KAISER+KRAFT kan dus veel tijd en ruimte worden bespaard, wat in de moderne wereld van groot belang is.

Etagewagens

Meer orde, meer ruimte, meer overzicht op maximaal vijf etages. Hiermee bedoelen we niet uw nieuwe flat, maar uw nieuwe etagewagen. Voor de werkplaats bijvoorbeeld. Maar net als uw ruime appartement beantwoordt ook dit mobiele hulpmiddel helemaal aan uw wensen: in vele afmetingen, uitvoeringen en met uiteenlopende laadvermogens.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
QUIPO - Stelling- en etagewagen
3 etagevlakken van draadgaas
Excl. BTW
546,-
Sale
Excl. BTW
407,- €
vanaf 319,-
QUIPO - Stelling- en etagewagen
3 etagevlakken en 3 gaaswanden
Excl. BTW
vanaf 491,-
Nieuw
EUROKRAFT - Tablethouder
voor roosterbevestiging
Excl. BTW
119,-
Nieuw
EUROKRAFT - Tablethouder
voor buisbevestiging
Excl. BTW
152,50
EUROKRAFT - Etagewagen van staal
laadvlak 1175 x 800 mm
Excl. BTW
vanaf 448,50
EUROKRAFT - Etagewagen, driezijdig draadgaas
laadframe l x b = 940 x 630 mm
Excl. BTW
472,50
EUROKRAFT - Etagewagen, driezijdig draadgaas
laadframe l x b = 1140 x 730 mm
Excl. BTW
496,-
EUROKRAFT - Stellingwagen, laadvermogen 300 kg
etagevlakken horizontaal of schuin in te hangen
Excl. BTW
405,-
Excl. BTW
vanaf 347,-
Excl. BTW
363,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Producten vergelijken