+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Draagvermogen per etage
Etagehoogtes
Hoogte
Lengte
Materiaal
 

Kantoorwagens voor uw bedrijf
Praktische kantoorwagens vindt u in de categorie transportapparaten. Deze dienen voor het comfortabele en efficiënte transport van dossiers en kantoormateriaal. Ze besparen uw medewerkers veel tijd en moeite en verplaatsen met gemak zware dossiers of losse documenten. Doordat de kantoorwagens eenvoudig te verplaatsen zijn, maken ze uw kantoor ook flexibeler. De wagens hoeven namelijk niet alleen binnen de archiefkasten te worden gebruikt. Naast het verplaatsen van documenten en dossiers kunnen kantoorwagens namelijk erg veelzijdig worden ingezet. Kies direct uit het onlineassortiment de perfecte kantoorwagen die bij uw bedrijf past.

Kantoorwagens voor meer ergonomie
Veel bedrijven werken met grote archieven en vele documenten worden fysiek opgeslagen en bewaard. Wanneer deze echter benodigd zijn, kan het verplaatsen van deze dossiers erg veel kracht kosten. Kantoorwagens zijn hiervoor de perfecte oplossing. Ergonomisch, veelzijdig, wendbaar en licht; kantoorwagens komen altijd van pas. Dankzij het simpele, maar betrouwbare ontwerp kunnen de kantoorwagens veelzijdig worden ingezet en maken ze het werk van uw werknemers een stuk aangenamer. Daarnaast is veel tillen niet meer nodig, de dossiers kunnen eenvoudig op de kantoorwagen worden geplaats en zo naar de juiste locatie worden getransporteerd. Dat scheelt tijd en moeite. Echter kunnen ook binnen andere bereiken binnen het bedrijf kantoorwagens perfect worden ingezet. Bijvoorbeeld bij het verplaatsen van kleine elektronica als beeldschermen of printers, maar ook als snel materialen van de een naar de andere ruimte moet worden verplaatst. Bij KAISER+KRAFT vindt u een veelzijdig aanbod kantoorwagens. Zo is uw kantoor altijd perfect uitgerust.

Kantoorwagens

Sleept u op kantoor nog dossiers en mappen van hot naar her? Probeer het eens met kantoorwagens. Dankzij veel handige functies zijn kantoorwagens veelzijdig te gebruiken en maken het dagelijks werk op kantoor veel gemakkelijker. Ze zorgen voor orde, overzicht en functionaliteit op de werkplek.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT - Kantoorwagen
laadvermogen 100 kg
Excl. BTW
293,50
EUROKRAFT - Kantoorwagen
1 lade, 3 legborden
Excl. BTW
381,50
EUROKRAFT - Kantoorwagen
3 laden, 3 legborden
Excl. BTW
490,50
EUROKRAFT - Kantoorwagen
4 legborden, met vakindeling
Excl. BTW
424,-
EUROKRAFT - Kantoor-etagewagen
laadvermogen 150 kg, met 2 etages
Excl. BTW
352,50
Excl. BTW
175,-
Excl. BTW
175,-
Excl. BTW
195,70
Excl. BTW
195,70
EUROKRAFT - Kantoor-etagewagen
hoogte 935 mm, met 3 etages
Excl. BTW
332,50
EUROKRAFT - Kantoor-etagewagen
hoogte 1325 mm, met 4 etages
Excl. BTW
415,-
Ordnerwagen met 2 aflegniveaus
l x b x h = 850 x 350 x 1070 mm
Excl. BTW
330,50
Tekeningentrolley, verrijdbaar
plaatstaal, lichtgrijs
Excl. BTW
182,-
Kantoorwagen
voor ordners, draagvermogen150 kg
Excl. BTW
vanaf 477,50
Kantoorwagen
voor post, draagvermogen150 kg
Excl. BTW
vanaf 639,-
Er zijn 17 artikelen gevonden
Producten vergelijken