+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Laadvlakhoogte
Lengte
Platformbreedte
Platformlengte
 

Platenwagens
Met platenwagens worden componenten eenvoudig verplaatst. In productiehallen en werkplaatsen van een bedrijf vormen transportapparaten en wagens een enorme verlichting van het arbeidsproces. Deze platenwagens maken bijvoorbeeld het snelle en veilige transport van platen mogelijk. Platentransportwagens en platenstellingen zijn flexibel te gebruiken, omdat afzonderlijke buisbeugels in verschillende afmetingen willekeurig kunnen worden gemonteerd. Zo is het mogelijk platen in verschillende afmetingen in maximaal zes vakken tegelijkertijd te transporteren. Dat betekent een tijdsbesparing door minder wegen. Platenwagens voor het transporteren van platen zijn door wielen eenvoudig te besturen en worden door een dubbele rem stevig vastgezet. Poedercoating en krasvaste oppervlakken zorgen voor een lange levensduur en een hoge weerstand. Speciaal geschikt voor het transport van grotere werkstukken zijn ook langere uitvoeringen van de wagens met vaste buisbeugels. Schuine laadvlakken en hoge laadvermogens tot 750 kg nemen platen met grote afmetingen veilig op. Bij de verwerking van glazen componenten zijn platenwagens nodig die de glazen platen veilig transporteren zonder ze kapot te maken. Bij deze speciale ruitentransportwagens moeten randen en laadvlakken extra zacht zijn. Rubberen profielen zorgen voor een veilige afdekking van harde randen. Bij deze platenwagens zijn ook de schuine laadvlakken van voordeel, die op effectieve wijze voorkomen dat de ruiten naar buiten kantelen. Laadvermogens tot 500 kg zijn probleemloos mogelijk.

Speciale platenwagens voor andere toepassingsgebieden
De goederen die in de werkplaats moeten worden verplaatst, kunnen verschillende afmetingen hebben. Ook hiervoor zijn er doordachte en professionele oplossingen. Stellingwagens met draagarmen beschikken bijvoorbeeld over praktische stellingen, waarin allerlei onderdelen getransporteerd en opgeslagen kunnen worden: van velgen tot gereedschapsbakken. Flexibele modulaire constructies maken een inrichting van de vakgrootte naar wens mogelijk. Door verstelbare draagarmen zijn ze ook geschikt voor volumineuze onderdelen. Zinvolle alternatieven voor een klassieke platenwagen zijn ook platenrollers en steekwagens, die het assortiment afronden. Wat u ook wilt verplaatsen, bij KAISER+KRAFT vindt u de juiste platenwagens in professionele kwaliteit.

Platenwagens

Voor onhandelbare of zware goederen, volumineuze of extra lange voorwerpen hebben wij de handige platenwagen in de aanbieding. Ze maken niet alleen de bedrijfsprocessen eenvoudiger, maar zijn ook veel beter voor de rug, botten, gewrichten en niet te vergeten: voor het humeur van uw medewerkers.
Er zijn 23 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Excl. BTW
vanaf 102,-
QUIPO - Gereedschapswagen
draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
462,50
EUROKRAFT - Platenwagen
laadvermogen 300 kg
Excl. BTW
510,-
Excl. BTW
514,-
Excl. BTW
vanaf 179,20
Excl. BTW
781,-
Excl. BTW
527,-
EUROKRAFT - Platentransporteur
massieve rubberbanden met rollager
Excl. BTW
253,50
Excl. BTW
512,-
EUROKRAFT - Platentransportwagen zonder beugels
laadvlak van verzinkt plaatstaal 1250 x 800 mm
Excl. BTW
390,-
Excl. BTW
359,-
Excl. BTW
499,-
Excl. BTW
vanaf 163,-
Excl. BTW
vanaf 359,-
EUROKRAFT - Platentransportwagen
enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW
vanaf 459,-
QUIPO - Gereedschapswagen
laadvermogen 350 kg
Excl. BTW
431,-
QUIPO - Platentransportwagen
met 3 vast gelaste buisbeugels
Excl. BTW
324,-
Platentransportwagen, laadvermogen 500 kg
totale hoogte 875 mm, laadhoogte 275 mm
Excl. BTW
vanaf 436,50
Er zijn 23 artikelen gevonden
Producten vergelijken