+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Laadvlakhoogte
Lengte
Platformbreedte
Platformlengte
 

Platenwagens

Voor onhandelbare of zware goederen, volumineuze of extra lange voorwerpen hebben wij de handige platenwagen in de aanbieding. Ze maken niet alleen de bedrijfsprocessen eenvoudiger, maar zijn ook veel beter voor de rug, botten, gewrichten en niet te vergeten: voor het humeur van uw medewerkers.
Er zijn 28 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Excl. BTW
vanaf 104,40
QUIPO - Gereedschapswagen
draagvermogen 200 kg
Excl. BTW
473,-
Excl. BTW
vanaf 166,80
EUROKRAFT - Platenwagen
laadvermogen 300 kg
Excl. BTW
522,-
Excl. BTW
526,-
Excl. BTW
vanaf 183,40
Excl. BTW
799,-
Grootgoedwagen
werkplateau van aluminium, l x b x h = 2000 x 850 x 990 mm
Prijs op aanvraag
Grootgoedwagen
plateau met antislip oppervlak, l x b x h = 2000 x 850 x 990 mm
Prijs op aanvraag
Grootgoedwagen
plateau met antislip oppervlak, l x b x h = 2850 x 550 x 990 mm
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
539,-
Nieuw
Onderwagen
voor platen tot 300 kg zwaar
Prijs op aanvraag
EUROKRAFT - Platentransporteur
massieve rubberbanden met rollager
Excl. BTW
259,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 830,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 770,-
Excl. BTW
524,-
Excl. BTW
367,50
Excl. BTW
510,-
Excl. BTW
vanaf 367,50
EUROKRAFT - Platentransportwagen
enkelzijdige uitvoering
Excl. BTW
vanaf 469,50
QUIPO - Gereedschapswagen
laadvermogen 350 kg
Excl. BTW
441,-
QUIPO - Platentransportwagen
met 3 vast gelaste buisbeugels
Excl. BTW
331,50
Platentransportwagen, laadvermogen 500 kg
totale hoogte 875 mm, laadhoogte 275 mm
Excl. BTW
vanaf 446,50
Er zijn 28 artikelen gevonden
Platenwagens
Met platenwagens worden componenten eenvoudig verplaatst. In productiehallen en werkplaatsen van een bedrijf vormen transportapparaten en wagens een enorme verlichting van het arbeidsproces. Deze platenwagens maken bijvoorbeeld het snelle en veilige transport van platen mogelijk. Platentransportwagens en platenstellingen zijn flexibel te gebruiken, omdat afzonderlijke buisbeugels in verschillende afmetingen willekeurig kunnen worden gemonteerd. Zo is het mogelijk platen in verschillende afmetingen in maximaal zes vakken tegelijkertijd te transporteren. Dat betekent een tijdsbesparing door minder wegen. Platenwagens voor het transporteren van platen zijn door wielen eenvoudig te besturen en worden door een dubbele rem stevig vastgezet. Poedercoating en krasvaste oppervlakken zorgen voor een lange levensduur en een hoge weerstand. Speciaal geschikt voor het transport van grotere werkstukken zijn ook langere uitvoeringen van de wagens met vaste buisbeugels. Schuine laadvlakken en hoge laadvermogens tot 750 kg nemen platen met grote afmetingen veilig op. Bij de verwerking van glazen componenten zijn platenwagens nodig die de glazen platen veilig transporteren zonder ze kapot te maken. Bij deze speciale ruitentransportwagens moeten randen en laadvlakken extra zacht zijn. Rubberen profielen zorgen voor een veilige afdekking van harde randen. Bij deze platenwagens zijn ook de schuine laadvlakken van voordeel, die op effectieve wijze voorkomen dat de ruiten naar buiten kantelen. Laadvermogens tot 500 kg zijn probleemloos mogelijk.

Speciale platenwagens voor andere toepassingsgebieden
De goederen die in de werkplaats moeten worden verplaatst, kunnen verschillende afmetingen hebben. Ook hiervoor zijn er doordachte en professionele oplossingen. Stellingwagens met draagarmen beschikken bijvoorbeeld over praktische stellingen, waarin allerlei onderdelen getransporteerd en opgeslagen kunnen worden: van velgen tot gereedschapsbakken. Flexibele modulaire constructies maken een inrichting van de vakgrootte naar wens mogelijk. Door verstelbare draagarmen zijn ze ook geschikt voor volumineuze onderdelen. Zinvolle alternatieven voor een klassieke platenwagen zijn ook platenrollers en steekwagens, die het assortiment afronden. Wat u ook wilt verplaatsen, bij KAISER+KRAFT vindt u de juiste platenwagens in professionele kwaliteit.
Producten vergelijken