+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Aantal bakken
Breedte
Draagvermogen
Hoogte
Hoogteverstelling
Laadvlakmateriaal
Lengte
Platformbreedte
Platformlengte
 

Verzamelwagens – praktische functies voor variabele toepassingsmogelijkheden
Naast verzamelwagens worden materiaalstandaards en bijzetwagens in verschillende uitvoeringen gebruikt in magazijn, expeditie en montage. De afzonderlijke modellen worden doelgericht aan de behoeften aangepast. Robuuste verzamelwagens met stalen frames kunnen verschillende hoeveelheden multifunctionele kunststof bakken of magazijnbakken in verschillende afmetingen opnemen. Veel van deze verzamelwagens beschikken over kantel- en kiepinrichtingen en maken zodoende toegang tot de inhoud van de inzetbakken mogelijk. Een veilige vergrendeling van de verzamelwagen wordt hierbij bereikt door een veervergrendeling. Nuttig en zinvol zijn ook combinaties van vaste en kantelbare etageframes. Deze verzamelwagens zijn meestal te gebruiken voor draaglasten tot 150 kg en dus ook geschikt voor zware lasten. Werkmateriaal voor zittende en staande werkzaamheden kan ook met behulp van materiaalstandaards gereed worden gezet. Deze lessenaarachtige frames zijn meestal in hoogte verstelbaar, waardoor ergonomisch werken mogelijk is. Pneumatische valremmen en vastzetbare wielen zorgen voor een goede grip. Naast deze transportwagens vindt u nog veel meer mogelijkheden. Met een ruim assortiment van verzamelwagens biedt de webshop geschikte oplossingen voor uw bedrijf.

Verzamelwagens online bestellen
Uw verzamelwagen kunt u direct in de webshop bestellen. Transportapparaten ondersteunen de arbeidsprocessen op veel gebieden in een bedrijf. Ze dragen op effectieve wijze bij aan tijdsbesparing en verlichting van het werk. Verzamelwagens zijn verkrijgbaar voor veel verschillende doeleinden. In de boekhouding worden verzamelwagens en kantoorwagens in verschillende vormen gebruikt. Lichtere kantoor- en magazijnwagens van stalen buisframes zijn wendbaar en beweeglijk dankzij vier zwenkwielen en kunnen zowel voor het bezorgen van post als voor het verzamelen van montagematerialen worden gebruikt. Voor zwaardere pakketten in de expeditie zijn de zwaarder belastbare verzamelwagens een betere keuze. De robuuste stalen buisframes kunnen lasten tot 200 kg op twee etages veilig dragen en blijven door zwenkwielen met dubbele rem goed controleerbaar. Slijtvaste massieve rubberbanden voorkomen ongewenste sporen en sparen de vloerbedekking.

Verzamelwagens

Wat zoekt u in een nieuwe collega? Moet hij behulpzaam zijn? Beweeglijk, in staat om een en ander op te nemen, robuust en sterk? En moet hij gek op werken zijn? Dan hebben wij geschikte partners voor u: servicewagens en verzamelwagens van KAISER+KRAFT. Overal te gebruiken om het transport van zware voorwerpen eenvoudiger te maken. En om de werkkracht van uw medewerkers te ontlasten.
Er zijn 23 artikelen gevonden
| | |
QUIPO Materiaalstandaard, kantelbaar
platform l x b = 406 x 506 mm
Excl. BTW 229,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
middelste etages schuin te plaatsen
Excl. BTW 402,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
l x b x h = 700 x 535 x 1565 mm
Excl. BTW 339,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
l x b x h = 970 x 610 x 1045 mm
Excl. BTW vanaf 221,-
Servicewagen
met 2 magazijnbakken
Excl. BTW 212,50
EUROKRAFT Materiaalstandaard
laadvermogen 250 kg
Excl. BTW 563,-
EUROKRAFT Universele servicewagen
zonder bovenste laadvlak
Excl. BTW vanaf 359,-
Excl. BTW vanaf 249,50
Excl. BTW vanaf 205,-
Excl. BTW vanaf 225,50
EUROKRAFT Verzamelwagen
lichtblauw RAL 5012, hoogte 1050 mm
Excl. BTW vanaf 302,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
met 2 etages, laadvermogen 150 kg
Excl. BTW 239,50
EUROKRAFT Verzamelwagen
l x b x h = 1500 x 650 x 1750 mm
Excl. BTW 949,-
EUROKRAFT Materiaalstandaard, draagvermogen 150 kg, verrijdbaar
hoogteverstelling zonder last met pneumatische valrem
Excl. BTW vanaf 283,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
met 3 afneembare etage-laadvlakken
Excl. BTW 373,-
EUROKRAFT Verzamelwagen
met 1 vaste - en 2 kantelbare etage-frames
Excl. BTW 341,50
EUROKRAFT Verzamelwagen
l x b x h = 810 x 660 x 1520 mm
Excl. BTW 402,50
EUROKRAFT Montage-hulpwagen
met 30 magazijnbakken van PE
Excl. BTW 517,-
Er zijn 23 artikelen gevonden
Producten vergelijken