+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Baanbreedte
Bouwhoogte
Kogeldiameter
Lengte
Verdeling
 

Een aanbouwelement dat loont.
Wanneer is de aanschaf van een kogeltafel het waard? Bijvoorbeeld als er in de productie met zware onderdelen wordt gewerkt. Stuk voor stuk moeten ze in een machine worden geschoven. Zonder transporthulp zou dat een moeilijke taak zijn. Daarom zijn er rollenbanen en kogeltafels. Het voordeel van kogelpotten is: uw transportgoed wordt niet alleen in één richting gestuurd, maar kan ook gemakkelijk worden gedraaid en geroteerd. Afhankelijk van de taak verleent u dat meer flexibiliteit. Kogeltafels zijn precies om die reden niet meer weg te denken uit de logistiek: te verzenden goederen, zoals pakketten en koffers moeten in een mum van tijd in bijvoorbeeld distributiecentra en op luchthavens naar het volgende inzamelpunt worden verstuurd. Vaak zijn er meer dan vijf transportbanden waarop de voorwerpen worden omgeleid. Voor dergelijke systemen zijn kogeltafels aanbouwelementen die lonen.

Kogeltafes van KAISER+KRAFT
Voor zowel bedrijven waar veel artikelen worden geproduceerd en intern verplaatst als transport- en ompakkingsbedrijven zijn kogeltafels een belangrijk onderdeel. Zware materialen en pakketten hoeven niet met de hand te worden verplaatst, maar rollen eenvoudig over de kogeltafel heen. Zo kunnen uw medewerkers de pakketten eenvoudig van alle kanten kunnen worden gecontroleerd, verder verwerkt of van de juiste etiketten worden voorzien. Zo kunnen grote hoeveelheden snel en eenvoudig worden verwerkt en is een hogere efficiëntie gegarandeerd. Kogeltafels kunnen uit losse onderdelen worden opgebouwd en met meerdere systemen worden gecombineerd. Mocht u hulp nodig hebben bij de juiste indeling of vragen hebben over de perfecte combinatie van rollerbanen en kogeltafels, helpen wij daar uiteraard graag bij. Onze klantenservice staat voor u klaar.

Kogeltafels

Leg uw transportgoed eens op de kogeltafel. Hier kunt u het controleren, voorzien van een etiket, draaien of omleiden. Stappen die met kogeltafels gewoon veel sneller van de hand gaan.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 214,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 364,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 253,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 446,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 292,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 522,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 340,50
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 607,-
Er zijn 8 artikelen gevonden
Producten vergelijken