+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Kleur
Lengte
Materiaal
Opdruk
 

Snel, sneller, etiketten en etiketdispensers.
Etiketten behoren tot de producten waarmee men zich eigenlijk niet te lang wil bezighouden. Die dingen moeten gewoon hun werk doen. En het liefst een beetje snel. In het magazijnbeheer telt tenslotte elke seconde. Daarom willen wij u ook niet te lang ophouden. Wij weten wat u nodig heeft. Daarom vindt u bij ons geen enorm, onoverzichtelijk assortiment van etiketten, maar gewoon geselecteerde artikelen. Artikelen waarvan wij weten dat ze doen wat ze moeten doen. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Daarnaast zijn ze veelzijdig inzetbaar en in grote getalen te bestellen zodat al uw verzendverpakkingen van de juiste labels worden voorzien.

Etiketten – onmisbaar in het magazijn.
Waar moet u op letten bij etiketten? Als u op zoek bent naar een etiketdispenser of prijstang, moet u in ieder geval erover nadenken of u een flexibel handapparaat zoekt of een dispenser die u aan een tafel of wand wilt bevestigen. Beide varianten hebben wij voor u in de aanbieding. Verder zijn er optionele functies zoals een automatische etiketlengte-instelling. U kunt dus nauwkeurig afwegen wat u precies nodig heeft. Om ons aanbod compleet te maken, hebben wij bovendien een selectie van waarschuwingsetiketten en aanhangetiketten in het assortiment. Echter vind u in onze categorie etiketten ook prijstangen met prijslabels. Deze zijn vooral binnen een klein verkoopassortiment handig te gebruiken. En als u ander verpakkingsmateriaal nodig heeft, is dat ook geen probleem: van foliezakjes tot en met weegschalen vindt u bij ons alles wat u voor het verpakken nodig heeft.

Etiketten

Etiket erop en klaar! Bij het onderwerp etiketten is er geen tijd te verliezen. Maar goed dat etiketten zo praktisch en betrouwbaar zijn, dat u niet over tijdverlies hoeft na te denken.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Waarschuwingsetiketten
1000 stuks op rol
Excl. BTW
43,-
Waarschuwingsetiketten
per rol 1000 stuks, VE = 3 rollen
Excl. BTW
120,10
Waarschuwingsetiketten
per rol 1000 stuks, VE = 6 rollen
Excl. BTW
230,50
Kleefetiket-apparaat
wandetiketdispenser
Excl. BTW
vanaf 107,50
Excl. BTW
vanaf 170,30
Excl. BTW
48,65
Etiket om aan dozen te hangen
doos met metalen oog, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 53,-
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig en uitwendig
Excl. BTW
54,80
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig
Excl. BTW
vanaf 79,40
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig en uitwendig, rol-Ø max. 240 mm
Excl. BTW
vanaf 120,70
Prijstang
etiketformaat b x h = 29 x 28 mm
Excl. BTW
311,-
Prijstang
etiketformaat b x h = 26 x 12 mm
Excl. BTW
vanaf 191,70
Er zijn 12 artikelen gevonden
Producten vergelijken