+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Max. foliedikte
Sealnaad max.
Vermogen
 

Goed dicht met onze foliesealapparaten.
Mogen wij u het droompaar op het gebied van verpakken en verzenden voorstellen? Voilà: foliesealapparaten en foliezakken. Zij kunnen niet zonder elkaar! In foliezakjes of buisfolie worden reserveonderdelen, toebehoren en andere goederen betrouwbaar beschermd tegen vuil en schade. En met foliesealapparaten worden deze folies snel en eenvoudig afgesneden en geseald, dichter dan dicht. Daardoor zijn ze een onmisbaar onderdeel op het gebied van verpakkingen. En ook een onmisbaar artikel in ons assortiment.

Foliesealapparaten – op de details komt het aan.
Als u denkt dat alle foliesealapparaten hetzelfde zijn, heeft u het mooi mis. Het belangrijkste criterium bij de keuze tussen onze modellen is de lengte en breedte van de lasnaad. Denk er dus goed over na welke maat u nodig heeft. Extra's zijn bijvoorbeeld een extra steunplaat, een afroller of voetbediening van het apparaat. De laatste functie is zeer praktisch, want hierbij heeft u beide handen vrij. Verder vindt u bij ons instapmodellen voor maximaal 100 sealprocessen per dag, maar ook professionele apparaten die ideaal zijn voor de serieproductie. Uiteraard bieden wij alleen producten aan die speciaal voor zakelijk gebruik ontworpen zijn. Tenslotte luidt onze slogan niet voor niets 'Alles voor het bedrijf'.

Folielasapparaten

Deksel dicht, folie dicht: foliesealapparaten zijn onvervangbaar in het verpakkingsproces, want hiermee kunnen foliezakjes en buisfolies snel en eenvoudig worden afgesneden en dichtgeseald. Dus kies snel het passende model uit!
Er zijn 9 artikelen gevonden
| | |
Folieseal-tafelapparaat SEALKID
sealnaad max. l x h = 236 x 3 mm
Excl. BTW 350,-
Folieseal-tafelapparaat SEALKID
sealnaad max. l x h = 321 x 3 mm
Excl. BTW 405,50
Folieseal-tafelapparaat SEALKID
sealnaad max. l x h = 421 x 3 mm
Excl. BTW 447,-
Excl. BTW 842,-
Impulssealer ECO
sealnaad max. l x b = 200 x 2 mm
Excl. BTW 208,-
Impulssealer ECO
sealnaad max. l x b = 300 x 2 mm
Excl. BTW 260,50
Impulssealer ECO
sealnaad max. l x b = 400 x 2 mm
Excl. BTW 312,50
Excl. BTW 1.300,-
Handsealtang FUTURA PORTABLE
sealnaad max. 150 x 2 mm
Excl. BTW 229,-
Er zijn 9 artikelen gevonden
Producten vergelijken