+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
 

Foliesnijders
De foliesnijder is misschien wel het belangrijkste gereedschap bij de goederenafgifte. Hier moet namelijk het goed aangebrachte verpakkingsmateriaal zo snel mogelijk van de geleverde goederen worden verwijderd, zodat de goederen kunnen worden gecontroleerd en opgeslagen. Een goed stanleymes kan hier al een goede dienst bewijzen, maar het verdekte foliemes, dat praktisch in de handgreep geïntegreerd is, optimaliseert het verwijderen van de stretchfolie van pallets. Snelle handelingen zijn met dit foliemes geen probleem, want door de veilige afdekking rond het lemmet is er vrijwel geen gevaar voor ongelukken. Het roestvaste mes wordt veilig afgedekt door de kunststof handgreep. Voor magazijnmedewerkers vormt dit kleine, maar fijne instrument een zeer grote ontlasting als het op snelheid en veiligheid aankomt. Daarom is het een goed idee meteen een hele set foliesnijders aan te schaffen en alle medewerkers die bij de goederenafgifte of aan paktafels werken zo'n handig klein hulpmiddel in de hand te geven.

Wat kan de foliesnijder?
Met de foliesnijder kan men niet alleen folie snijden, want het mes is scherp genoeg om ook kunststoffen en zelfs leer af te snijden, wanneer dit in bepaalde afmetingen moet worden opgeslagen of verkocht. Bij het snijden van folie komt vooral de hoek van 45 graden van pas, waarmee men zich aan de bovenste rand kan inhaken en recht naar beneden kan snijden. Een zeer eenvoudige en snelle procedure, die over de hele dag berekend veel tijd kan besparen. Aan veel foliesnijders is ook een afneembaar, optioneel metalen plaatje aangebracht, waarmee men bijvoorbeeld plakband snel kan openen. De foliesnijder is dus een praktische uitbreiding van het alom gebruikte stanleymes en de medewerkers in de goederenafgifte kunnen hiermee nog sneller uitpakken. De foliesnijder kan daarom als allrounder in het magazijn een goede dienst bewijzen. Bij KAISER+KRAFT kunt u foliesnijders online kopen voor uzelf en voor al uw medewerkers.

Foliesnijders

Snijden, knippen, steken, openrijten – dat klinkt bijna als in een horrorfilm. Maar eigenlijk gaat het over foliesnijders. Dit handzame snijapparaat is klein en veilig en het verwijdert verpakkingsmateriaal in een handomdraai. Zelfs kunststof en leer bieden amper weerstand.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Kartonmes
mes AUTO SLIDE
Excl. BTW 52,80
Kartonmes
mes AUTO SAFE
Excl. BTW 69,-
Kartonmes
keramisch mes
Excl. BTW 94,20
Kartonmes
mes met ergonomische greep en keramisch mes
Excl. BTW 146,70
Foliesnijder
met geïntegreerde tapesnijder
Excl. BTW 171,50
Foliesnijder
met geïntegreerde tapesnijder, mini
Excl. BTW 128,30
Er zijn 6 artikelen gevonden
Producten vergelijken