+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Categorie
Lengte
Materiaal
Materiaaldikte
 

Beschermen en beveiligen met foliezakjes.
Het beveiligen van goederen, met name met foliezakjes, is een centraal onderwerp in de expeditie. Niet altijd komen bestelde goederen in optimale toestand bij de klant aan. Het veilig verzenden van goederen en producten is daarom een fundamentele taak voor het bedrijf. Foliezakjes voor documenten en zakken van bubbelplastic in allerlei afmetingen beschermen papieren, kleine materialen en breekbare goederen. Door druksluitingen en plakstrips is het inpakken van de goederen in de foliezakken snel gebeurd. De toepassing van foliezakjes kan dus winstgevend in een snel en effectief verpakkingsproces worden geïntegreerd. Bij verpakkingseenheden kunt u de foliezakjes al voor het opslaan vullen. Dat bespaart tijd bij het orderverzamelen.

Alles veilig verpakt met foliezakjes
Foliezakjes van KAISER+KRAFT beschermen niet alleen de artikelen tijdens de verzending. Ook maken ze het verzenden van bijvoorbeeld kleine onderdelen een stuk eenvoudiger. Door losse accessoires samen te verpakken in een foliezakje of verzendenvelop raken deze niet kwijt en worden ze eenvoudig geleverd bij grote onderdelen. Dankzij de vuilafstotende werking blijven alle onderdelen schoon en klaar voor direct gebruik. Daarnaast beschermen de zakjes tegen water, wat bij verzending in bijvoorbeeld karton een groot voordeel kan zijn. Ook bij breekbare goederen zijn deze verpakkingsmaterialen aan te raden. Doorgaans zijn de foliezakjes voorzien van plastic luchtbubbels die breekbare goederen beschermen tegen vallen of stoten. Zo verkekerd u zichzelf ervan dat uw artikelen veilig bij de klant worden geleverd en tijdens de verzending niet beschadigd raken. Indien u veel losse artikelen verzend en verpakt, kan het voordelig zijn om groot in te kopen. De meeste varianten zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar, waardoor u de perfecte combinatie van afmetingen en hoeveelheden voor uw bedrijf zelf kunt samenstellen.

Foliezakjes

Kleine onderdelen zoals schroeven en kwetsbare voorwerpen zoals componenten en belangrijke documenten kunnen veilig worden opgeborgen in foliezakken. Water parelt af, stof blijft buiten, de goederen breken niet. Laat niets aan het toeval over en bescherm elk onderdeel van uw zending voldoende!
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Platte foliezak
foliedikte 50 µm, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 7,40
Platte foliezak
foliedikte 50 µm, VE = 500 stuks
Excl. BTW
vanaf 71,10
Platte foliezak
foliedikte 100 µm, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
71,10
Platte foliezak
foliedikte 25 µm, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 7,40
Platte foliezak
foliedikte 100 µm, VE = 500 stuks
Excl. BTW
75,30
Foliezak met druksluiting
zonder labelveld, dikte 50 µm, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 9,-
Foliezak met druksluiting
met labelveld, dikte 50 µm, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 13,20
Luchtkussen-foliezak
antistatisch, 3-laags, zelfklevend
Excl. BTW
vanaf 147,70
Luchtkussen-foliezak
2-laags, boven open, foliedikte 100 µm
Excl. BTW
vanaf 78,60
Luchtkussen-foliezak
3-laags, zelfklevend, foliedikte 80 µm
Excl. BTW
vanaf 74,30
Luchtkussen-foliezak
3-laags, zelfklevend, foliedikte 100 µm
Excl. BTW
vanaf 111,-
Luchtkussen-foliezak
2-laags, boven open, foliedikte 65 µm
Excl. BTW
vanaf 69,10
Platte foliezak
foliedikte 100 µm, VE = 200 stuks
Excl. BTW
vanaf 140,-
Er zijn 13 artikelen gevonden
Producten vergelijken