+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Categorie
Draagvermogen
FEFCO-code
Hoogte
Kwaliteit
Lengte
Materiaal
 

Kartonnen dozen
Hier vindt u kartonnen dozen voor een effectieve bescherming van het product en een comfortabele hantering bij transport en opslag. Onaangename reclamaties door transportschade en ontevreden klanten kunnen met geschikte kartonnen dozen worden voorkomen. In welke staat een product bij de klant arriveert vormt het visitekaartje voor de zorgvuldigheid die de fabrikant in productie en expeditie investeert. Nuttige kartonnen dozen moeten daarom aan verschillende eisen voldoen. In ons onlineassortiment vindt u geschikte kartonnen dozen voor het verzenden van uw producten.

Efficiëntie bij verpakking en expeditie
Nuttige kartonnen dozen komen goed aan bij de klant. Ten eerste arriveren de bestelde goederen in de uitstekende toestand waarin ze ook verkeerden toen ze op weg werden gestuurd. Ten tweede bewijst een professionele verpakking dat niet op het verkeerde gebied bespaard wordt. Met de omvangrijke keuze uit hoogwaardige kartonnen dozen bij KAISER+KRAFT is het een eitje om de optimale oplossing voor uw verpakkingsprobleem snel en effectief te vinden. Bestaande uit één of meerdere delen, in verschillende afmetingen en vormen bieden ze optimale bescherming bij het verzenden en de opslag. Kies uit een uitgebreid assortiment van verpakkingen de juiste kartonnen dozen die uw producten goed beschermen.

Kartonnen dozen

In onze webshop vindt u allerlei soorten kartonnen dozen: stansdozen, vouwdozen, dozen met stolpdeksel, verhuisdozen en nog veel meer. Kartonnen dozen beschermen uw goederen en vergemakkelijken het transport ervan.
Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
Kartonnen doos SPEEDBOX
enkelgolfkarton, VE = 50 stuks
Excl. BTW vanaf 26,15
Vouwdoos, FEFCO 0201
van enkelgolfkarton
Excl. BTW vanaf 33,15
Vouwdoos, FEFCO 0201
van dubbelgolfkarton
Excl. BTW vanaf 54,70
Verhuisdoos, FEFCO 0201
van dubbel golfkarton
Excl. BTW vanaf 90,40
Er zijn 5 artikelen gevonden
Producten vergelijken