+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Voor hoeklengte
 

Nietmachines

Nietmachines voor karton, handtackers of elektrische tafelnietmachines? Het kiezen van de juiste nietmachine klinkt zo simpel … dat is het echter niet! Maar maak u geen zorgen, hier vindt u gegarandeerd de juiste…
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
Niettang
nietjes gesloten, met vlakke tangbek
Excl. BTW
56,-
Handtacker
nietjes open
Excl. BTW
61,40
Nieuw
Tafelnietmachine, pneumatisch
nietjes open en gesloten
Excl. BTW
vanaf 1.845,-
Excl. BTW
507,-
Excl. BTW
930,-
Excl. BTW
316,-
Niethamer
nietjes open
Excl. BTW
61,60
Excl. BTW
880,-
Karton-nietmachine TOP
éénhandsmodel
Excl. BTW
435,50
Karton-nietmachine TOP
pneumatisch met snelkoppeling
Excl. BTW
725,-
Niettang
nietjes gesloten, met U-vormige tangbek
Excl. BTW
69,-
Er zijn 11 artikelen gevonden
Nietmachines – welke is de juiste?
Mocht u denken ’tacker of nietmachine, wat valt daar nou voor iets bijzonders over te vertellen?’ Dan kunnen wij u zeggen: een hele hoop! Zou u bijvoorbeeld uit het blote hoofd het verschil tussen beide kunnen uitleggen? Hier is de korte versie: een tacker schiet of drukt een u-vormig gebogen nietje in het materiaal, waar het dan zonder verdere vervorming blijft steken. Bij nietmachines daarentegen worden de u-vormig gebogen hoeken van het nietje door het apparaat zo omgeklapt, dat ze het te hechten materiaal aan elkaar vast maken. Maar genoeg spitsvondigheden: wij zouden u verder graag wat informatie en tips geven zodat u in ons assortiment de juiste nietmachine kunt vinden.

Met behulp van deze tips vindt u de juiste nietmachine
Belangrijke vragen voor de aanschaf van een nieuwe nietmachine zijn bijvoorbeeld: welk materiaal wilt u hiermee aan elkaar verbinden en hoe dik mag dit maximaal zijn? Als u labels, etiketten of folie aan elkaar wilt bevestigen, heeft u meestal voldoende aan een eenvoudiger model dan wanneer u te maken heeft met bekleding, isolatieplaten of vloerdelen. Verdere details die u vooraf in aanmerking moet nemen zijn: welke hoeklengte mogen de nietjes maximaal hebben? Geeft u de voorkeur aan een gesloten hechting met naar binnen gebogen hoeken of de open variant met naar buiten gebogen hoeken? Hoe vaak gebruikt u de nietmachine en hoe groot zou vervolgens de laadcapaciteit van het model moeten zijn zodat u het apparaat niet voortdurend van nietjes moet voorzien? En, misschien wel de meest cruciale vraag: is een normale nietmachine voor dagelijks gebruik voldoende of heeft u prijstechnisch hoger geplaatste professionele modellen nodig zoals een pneumatische nietmachine voor kartonnen dozen of een elektrische tafelnietmachine? Hoe het ook zij, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste nietmachine en natuurlijk ook al het andere wat u verder op het gebied van verpakkingsmateriaal nodig heeft.
Producten vergelijken