+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Categorie
Diepte
Hoogte
Snijbreedte
Voor roldiameter
Voor rolgewicht
 

Paktafels voor een probleemloze expeditie
Paktafels vormen in elke verzendhandel een centraal en misschien wel het belangrijkste aspect. Snelheid is voor de goed lopende handel de kern van de zaak. Goede paktafels helpen uw medewerkers snel en effectief te werken. Uitbreidingen zoals hoogteverstelling, snijapparaten of lampen zorgen voor extra goede en ergonomische arbeidsvoorwaarden, die het snel werken nog meer stimuleren. Niet elke paktafel is hetzelfde, daarom dient u op bepaalde kenmerken van dit product te letten. Bij het verzenden van brieven, pakketjes en pakketten heeft u voldoende werkoppervlak nodig om het verpakken gestructureerd en foutloos mogelijk te maken. Op geschikte paktafels heeft u genoeg ruimte om te sorteren, te verpakken en te frankeren. Met name bij grote voorwerpen of grote hoeveelheden is ruimte een belangrijke factor voor systematisch en snel werken. Veel paktafels hebben extra oppervlakken die ruimte bieden voor ordners, enveloppen, stempels en ander materiaal. Hiermee kunt u veel tijd besparen, omdat alle belangrijke hulpmiddelen direct binnen handbereik liggen.

Paktafels van hoge kwaliteit
Het basiselement van de paktafel, dat uit een stabiele staalconstructie met poedercoating en een werkblad met kunststofcoating bestaat, is een uitbreidbaar en flexibel te gebruiken systeem. Voor elke toepassing kan de juiste combinatie worden samengesteld. Voor de paktafels in onze webshop zijn er uitbreidingselementen, zoals extra legborden in de vorm van stellingen. Deze hebben soms in hoogte verstelbare legborden en stalen beugels voor het verticaal opbergen van enveloppen, ordners en kartonnen dozen. De legborden van paktafels zijn stevig, zodat ze ook grotere gewichten kunnen dragen. Aanvullende onderbouwladen bieden nog meer opbergruimte. Zo kunnen postzegels, stempels, pennen en andere kleine voorwerpen veilig worden opgeborgen. Voor paktafels zijn er nog geïntegreerde snijapparaten met variabele snijbreedte tot 1000 mm verkrijgbaar als praktische aanvulling. Een aanbouwsnijstandaard kan eenvoudig aan de rand van het tafelblad worden geschroefd. Paktafels met metalen achterwanden, formulierbakken, verrijdbare bakken, toetsenbordplateaus en ander toebehoren ronden het assortiment af.

Paktafels

De paktafel: kartonnen doos erop, vouwen, dichtplakken, omdraaien, bubbelplastic erin, artikelen erin, vulmateriaal erop, afleveringsbewijs erin, dichtvouwen, dichtplakken, adresetiket erop, pakket op de wagen en klaar is kees. Op naar het volgende pakket. Met onze paktafels is het een eitje.
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Paktafel STARTER
basiselement
Excl. BTW 365,50
Paktafel STARTER
met aflegbord
Excl. BTW 549,-
Paktafel STARTER
met aflegbord en snijapparaat
Excl. BTW 837,-
Enkele snijstandaard
h x d = 1050 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 365,50
Snijstandaard
h x d = 1250 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 523,-
Excl. BTW vanaf 326,50
Dubbele snijstandaard
h x d = 1550 x 800 mm, afsnijhoogte instelbaar
Excl. BTW vanaf 972,-
Ondertafel-afrolframe
h x d = 800 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 281,-
Ondertafel-snijapparaat
h x d = 800 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 655,-
Verticale snijstandaard
b x d = 950 x 800 mm
Excl. BTW vanaf 597,-
Excl. BTW 502,-
Paktafel PROFI LINE
compleet pakstation met stalen lade
Excl. BTW 1.040,-
Paktafel PROFI LINE
compleet pakstation met legbord voor kartonnen verpakkingen
Excl. BTW 1.040,-
Er zijn 13 artikelen gevonden
Producten vergelijken