+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Voor hoeklengte
 

Tackers of nietmachines – welke is de juiste?
Mocht u denken ’tacker of nietmachine, wat valt daar nou voor iets bijzonders over te vertellen?’ Dan kunnen wij u zeggen: een hele hoop! Zou u bijvoorbeeld uit het blote hoofd het verschil tussen tackers en nietmachines kunnen uitleggen? Hier is de korte versie: een tacker schiet of drukt een u-vormig gebogen nietje in het materiaal, waar het dan zonder verdere vervorming blijft steken. Bij het nieten daarentegen worden de u-vormig gebogen hoeken van het nietje door het apparaat zo omgeklapt, dat ze het te hechten materiaal aan elkaar vast maken. Maar genoeg spitsvondigheden: wij zouden u verder graag wat informatie en tips geven zodat u in ons assortiment de juiste tacker of nietmachine kunt vinden.

Met behulp van deze tips vindt u de juiste tacker of nietmachine.
Belangrijke vragen voor de aanschaf van een nieuwe tacker of nietmachine zijn bijvoorbeeld: welk materiaal wilt u hiermee aan elkaar verbinden en hoe dik mag dit maximaal zijn? Als u labels, etiketten of folie aan elkaar wilt bevestigen, heeft u meestal voldoende aan een eenvoudiger model dan wanneer u te maken heeft met bekleding, isolatieplaten of vloerdelen. Verdere details die u vooraf in aanmerking moet nemen zijn: welke hoeklengte mogen de nietjes maximaal hebben? Geeft u de voorkeur aan een gesloten hechting met naar binnen gebogen hoeken of de open variant met naar buiten gebogen hoeken? Hoe vaak tackt of niet u en hoe groot zou vervolgens de laadcapaciteit van het model moeten zijn zodat u het apparaat niet voortdurend van nietjes moet voorzien? En, misschien wel de meest cruciale vraag: is een normale handtacker voor dagelijks gebruik voldoende of heeft u prijstechnisch hoger geplaatste professionele modellen nodig zoals een pneumatische nietmachine voor kartonnen dozen of een elektrische tafelnietmachine? Hoe het ook zij, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste tacker of nietmachine en natuurlijk ook al het andere wat u verder op het gebied van verpakkingsmateriaal nodig heeft.

Tackers, nietmachines

Nietmachines voor karton, handtackers of elektrische tafelnietmachines? Het kiezen van de juiste tacker of nietmachine klinkt zo simpel … dat is het echter niet! Maar maak u geen zorgen, hier vindt u gegarandeerd de juiste …
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Niettang
nietjes gesloten, met vlakke tangbek
Excl. BTW 54,70
Handtacker
nietjes open
Excl. BTW 60,-
Excl. BTW 496,-
Excl. BTW 909,-
Excl. BTW 309,-
Niethamer
nietjes open
Excl. BTW 60,20
Excl. BTW 860,-
Karton-nietmachine TOP
éénhandsmodel
Excl. BTW 425,50
Karton-nietmachine TOP
pneumatisch met snelkoppeling
Excl. BTW 709,-
Niettang
nietjes gesloten, met U-vormige tangbek
Excl. BTW 67,40
Er zijn 10 artikelen gevonden
Producten vergelijken