+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Diepte
Hoogte
Hoogte inwerpopening
Kleur
Materiaal
Oppervlak
Vergrendeling
 

Veilige brievenbussen zijn belangrijk voor binnen en buiten
Elk gebouw heeft een brievenbus nodig. Voor elk bedrijf is het essentieel dat de post niet alleen aankomt, maar ook veilig is voordat men het in handen heeft. Om het binnenkomen van de post ook buiten de regulaire openingstijden te garanderen, zijn brievenbussen voor buitentoepassing noodzakelijk voor elk bedrijf. Voor het bedrijfsinterne postverkeer kunnen speciale systemen een handige oplossing zijn. Een smaakvol design is daarbij net zo belangrijk als de veilige bewaring van de post. Strakke, elegante lijnen van de gekozen brievenbussen tonen competentie en zakelijkheid aan. Een zorgvuldige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen bieden de nodige veiligheid. Alle brievenbussen in het assortiment van KAISER+KRAFT zijn afsluitbaar en garanderen zo dat uitsluitend bevoegde personen met sleutel toegang tot de post hebben.

Brievenbussen – voor iedere toepassing de juiste oplossing
De brievenbus voor bedrijfsterreinen moet optimaal aan de behoeften van het bedrijf aangepast zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid post moet een voldoende groot exemplaar worden gekozen en eventueel met een tweede worden aangevuld. Met een grotere variant zorgt men ervoor dat ook bij onverwacht grote hoeveelheden post alle brieven in de bus passen en daar beschermd zijn tegen weer en wind. Brievenbussen van de merken EUROKRAFT en Mannus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van de eenvoudige standaardafmeting voor normale brieven en de grote brievenbus tot en met de gecombineerde met extra vak voor pakketjes biedt het assortiment een veelzijdige keuze. De brievenbussystemen zijn ook van hoogwaardige materialen als roestvast staal of plaatstaal vervaardigd. De exemplaren voor buitentoepassing zijn daarnaast voorzien van poedercoating of verzinkt. Sommige zijn op aanvraag in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de brievenbus optimaal op het bedrijfsprofiel kan worden afgestemd. In het assortiment van KAISER+KRAFT vindt u brievenbussen die doordachte oplossingen bieden en daarbij tegelijkertijd rendabel en doeltreffend zijn.

Brievenbussen

Over het nut van brievenbussen hoeven we het niet te hebben. Maar over afmetingen, materiaal en design wel! Wat voor een wilt u graag hebben? Van roestvast staal of plaatstaal? Met een schuin dak of een recht dak? Afgerond of liever hoekig? Extra groot of standaard? Er zijn talrijke mogelijkheden, dus kijk eens rond en kies uw favoriet.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Standaard brievenbus
met opklapbaar schuin dak, plaatstaal
Excl. BTW 56,30
Standaard brievenbus
met opklapbaar schuin dak
Excl. BTW 96,30
Grote brievenbus
h x b x d = 450 x 326 x 162 mm
Excl. BTW 71,-
Brievenbus, afgerond
h x b x d = 327 x 375 x 117 mm
Excl. BTW 165,20
Brievenbus
met opklapbaar schuin dak, plaatstaal
Excl. BTW 48,60
Brievenbus
met opklapbaar schuin dak, roestvast staal
Excl. BTW 119,20
Brievenbus
met recht dak, roestvast staal
Excl. BTW 106,50
Brievenbus
met recht dak, plaatstaal
Excl. BTW 55,80
Design-brievenbus
h x b x d = 480 x 322 x 150 mm
Excl. BTW 129,10
Brievenbus, afgerond
h x b x d = 327 x 375 x 117 mm, plaatstaal
Excl. BTW 94,40
Er zijn 10 artikelen gevonden
Producten vergelijken