+32 800 12 899 

Uitrustingen voor bedrijfsterreinen
Bedrijfsterreinenof terreinen van openbare instanties zijn het visitekaartje van de onderneming. Niet alleen medewerkers, klanten, leveranciers en bezoekers werpen een blik op uw bedrijf, maar ook alle andere voorbijgangers. Met goed onderhouden terrein kan een bedrijf dus een positieve eerste indruk maken. Maar wat heeft men nodig om een verzorgde indruk te maken? Ontdek in onze webshop hoogwaardige en functionele producten om uw bedrijfsterrein vorm te geven. Op het terrein van bedrijven kunnen gekleurde vlaggen met het bedrijfslogo of de logo's van verschillende merken worden gehesen. Onze hoogwaardige vlaggenmasten zijn van geanodiseerd aluminium en zijn daardoor onderhoudsarm, duurzaam en weerbestendig. Met name op plekken waar de vlaggen regelmatig worden verwisseld, komen deze eigenschappen goed van pas. Bovendien trekken de naam en het merk waarvoor u met de vlaggen reclame wilt maken meteen de aandacht. Zulke reclame wordt nog eens extra ondersteund door de bijpassende kantoorborden waarop de naam van het bedrijf zichtbaar is afgebeeld. Bedrijfsterreinen vallen echter niet alleen op door goede reclame, maar vooral door goed onderhouden gebruiksvoorwerpen. Daarnaast kunt u ook door veiligheid opvallen met het bedrijf. Als bijvoorbeeld met zoutstrooiers het pad in de winter vrij wordt gemaakt voor klanten of als leveranciers doormiddel van veiligheidsspiegels veilig het terrein op en af kunnen rijden, dan valt u ook daarmee positief op.

Versier uw bedrijfsterreinen
Bedrijfsterreinen kunnen bijvoorbeeld veilige en weerbestendige fietsenrekken bieden. Het milieubewustzijn van uw medewerkers en bezoekers moet tenslotte zoveel mogelijk ondersteund worden. Daarnaast houden fietsoverkappingen voor de fietsenrekken of het rokershoekje bezoekers van uw firma ook bij slecht weer tevreden. Zelfs met de brievenbussen kunt u laten zien dat u waarde hecht aan kwaliteit. Het bedrijfsterrein van een onderneming komt uitnodigend over met tuinbanken en tafels die ook worden gebruikt in parken, pretparken en zwembaden. Ook op de binnenplaats van een bedrijf bieden banken en tafels een aangename plek waar uw medewerkers op zomerdagen kunnen vertoeven. Een bedrijfsterrein met banken biedt een goede gelegenheid voor korte pauzes en zitgroepen met tafels zijn ideaal voor een lunch in de openlucht. Wij bieden een ruim assortiment van parkbanken – van onderhoudsvriendelijke kunststof modellen tot en met banken van massief hout met gietijzeren frame. Voor terreinen bij hotels, ziekenhuizen en openbare instanties zijn parkbanken het meest geschikt. Hoe laat u zien wat u in huis heeft?

Voor buiten

Voor een eerste indruk heeft u maar één kans. Bedrijfsterreinen zijn HET uithangbord. Richt deze daarom in met hoogwaardige artikelen en laat daarmee een goede indruk achter bij uw bezoekers en klanten. Met praktische fietsenrekken en overkappingen houdt u ook uw medewerkers tevreden.
Onze productcategorieën
Brievenbussen
Over het nut van brievenbussen hoeven we het niet te hebben. Maar over ...
Fietsenrekken
Zet uw fiets toch niet tegen muren, hekken of bomen. Daar zijn fietsenrekken ...
Fietsoverkappingen
Nooit meer in de regen staan en geen natte fietszadels, brieven en kranten meer. ...
Tuinbanken
Zit u lekker? Of wordt u moe van het staan? In dat geval zeggen wij: neem ...
Veiligheidsspiegels
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Nu is het geen kwestie welke de mooiste, ...
Vlaggenmasten
Stadsvlaggen, fanvlaggen of bedrijfsvlaggen: daarmee kunt u uw boodschap ...
Vuilnisbakken
Rondslingerend afval buiten? Dat hoeft niet! Breid uw buitenruimtes uit met ...
Zoutstrooiers
Ieder jaar opnieuw: de winterdienst. En wat heeft die ieder jaar opnieuw nodig? ...
Producten vergelijken