+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diameter
Hoogte
Materiaal
Max. waarnemingsafstand
Min. waarnemingsafstand
Temperatuurbestendigheid
Toepassingsgebied
Verkeersspiegel
Vorm
 

Veiligheidsspiegels – veiligheid, controle, bewaking
Met veiligheidsspiegels op de juiste plek zorgt u niet alleen voor een verhoogde veiligheid op het bedrijfsterrein, maar ook voor een goed overzicht. Onoverzichtelijke uitritten vormen voor het fabrieksverkeer geen oncontroleerbare gevarenbron wanneer men via een spiegel alle straten in kan kijken. Ongevallen en onaangename bijkomende kosten kunnen door de installatie van een eenvoudige universele spiegel en de geschikte markeringen worden voorkomen. Buiten moeten garagepoorten en inritten van fabriekshallen evengoed worden beveiligd als kruispunten of fietspaden. KAISER+KRAFT biedt veiligheidsspiegels in verschillende afmetingen en met flexibele kantelgraad. Van groothoekspiegels en productiespiegels tot en met panoramaspiegels vindt men in het assortiment het geschikte product. Om de veiligheidsspiegel optimaal aan te kunnen brengen, is deze ook verkrijgbaar met rood/witte signaallak op het frame. Spiegels die voor buitentoepassing ontwikkeld zijn, zijn voorzien van een ijs- en condensvrij oppervlak en getest op windbelasting. Zo blijven de veiligheidsmaatregelen ook bij slecht weer behouden. Niet alleen voor bestuurders van voertuigen zijn spiegels voor buitentoepassing nuttig, want met een goede panoramaspiegel heeft men een veel beter overzicht over werkplekken of winkelruimtes. Ook voor bezoekerruimtes en doorgangen van parkeergarages of poorten zijn bewakingsspiegels vaak een aanzienlijke verbetering. Panoramaspiegels zijn voor een bereik van 180 tot 360 graden verkrijgbaar. Universele spiegels en vergrotende spiegels zijn bovendien geschikt voor de kwaliteitscontrole en de controle van de productieprocessen. Door een loepfunctie kunnen voorwerpen beter worden bekeken en onderzocht.

Veiligheidsspiegels met variabele montagetechnieken
De veiligheidsspiegels kunnen worden vastgeschroefd of ook als magneetspiegel worden gebruikt. Voor verschillende oppervlakken bestaan dus uiteenlopende montagemogelijkheden, die geen wens onvervuld laten. Ook bij de glassoorten kan de spiegel door de keuze van acrylglas of een andere variant aan de omgeving worden aangepast. Ook onoverzichtelijke bereiken alsook grote, kleine en nauwe ruimtes kunnen bij de correcte montage van de uitkijkspiegel overzichtelijk worden gemaakt. KAISER+KRAFT kent de verschillende problemen die in bedrijven kunnen ontstaan en biedt geschikte oplossingen aan.

Veiligheidsspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Nu is het geen kwestie welke de mooiste, maar welke de juiste is. Want op de juiste plek aangebracht, zorgen onze veiligheidsspiegels voor meer overzicht en daardoor meer veiligheid. Niet alleen op fabrieksterreinen, maar ook in de bedrijfshal, op verkeerswegen, opritten of bij tunnels.
Er zijn 21 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW vanaf 1.015,-
EUROKRAFT Universele spiegel voor binnen en buiten
rechthoekig, houder voor paalmontage
Excl. BTW vanaf 215,-
Sale
Excl. BTW 82,20 € vanaf 69,-
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rechthoekig
Excl. BTW vanaf 322,-
Excl. BTW vanaf 297,-
Excl. BTW vanaf 1.160,-
EUROKRAFT Groothoekspiegel
voor binnen en buiten, 180°
Excl. BTW vanaf 459,-
Panoramaspiegel
zichthoek 90°
Excl. BTW vanaf 77,-
Panoramaspiegel
zichthoek 180°
Excl. BTW vanaf 134,60
Panoramaspiegel
zichthoek 360°
Excl. BTW vanaf 214,50
EUROKRAFT Uitkijkspiegel
van slagvast acrylglas
Excl. BTW 141,30
Verkeersspiegel
spiegel van securitglas, frame van kunststof, rood reflecterend
Excl. BTW vanaf 357,50
Verkeersspiegel
van chroomnikkelstaal, roestvast
Excl. BTW vanaf 443,-
Verkeersspiegel van veiligheidsglas
zonder framelijst maar met geïntegreerde rood/witte reflecterende beeldrand
Excl. BTW vanaf 260,-
Overzichtspiegel
frame met geel/zwarte gevarenmarkering
Excl. BTW vanaf 246,50
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rond
Excl. BTW vanaf 380,50
Verkeersspiegel van acrylglas
uitvoering zonder frame
Excl. BTW vanaf 234,-
Verkeersspiegels in XXL-formaat
van acrylglas, b x h = 1200 x 1000 mm
Excl. BTW 1.105,-
Er zijn 21 artikelen gevonden
Producten vergelijken