+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Bodemhouder
Diameter
Hoogte
Transportlengte
Uitvoering hijsvoorziening
Uitvoering van de vlaggenmast
 

Vlaggenmasten

Stadsvlaggen, fanvlaggen of bedrijfsvlaggen: daarmee kunt u uw boodschap wereldkundig maken. En opdat klanten, fans en bezoekers al van verre kunnen zien wat u te zeggen heeft, bieden wij bijpassende vlaggenmasten aan. Die zijn bijvoorbeeld bestand tegen weersinvloeden en van geanodiseerd aluminium. Daardoor vullen ze vlaggen en wimpels perfect aan.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Mannus - Aluminium vlaggenmast PIRAT
met stabilisator, geoptimaliseerd voor transport
Prijs op aanvraag
Mannus - Aluminium vlaggenmast PIRAT
zonder stabilisator, geoptimaliseerd voor transport
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
vanaf 788,-
Excl. BTW
vanaf 590,-
Excl. BTW
vanaf 414,50
Excl. BTW
vanaf 533,-
Er zijn 8 artikelen gevonden
Vlaggenmasten voor gehesen vlaggen
Vlaggenmasten worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Voor de stedelijke inrichting of voor hotels zijn er bijvoorbeeld vlaggen van landen, provincies, zustersteden of de stad zelf. Ook bedrijvengroepen en ondernemingen laten graag op hun bedrijfsterrein zien wie ze zijn en gebruiken daarvoor vlaggen als eyecatcher. Een vlaggenmast is niet alleen geschikt om een terrein af te bakenen, maar dient op beurzen en evenementen ook als reclamemiddel naast andere presentatiemiddelen. Vlag en mast kunnen dus als reclamevlag worden gebruikt of om openbare instellingen en evenementen te bevlaggen, want met vlaggenmasten kunt u uw bedrijf zeer stijlvol presenteren.

Vlaggenmasten bij KAISER+KRAFT
De vlaggenmasten van KAISER+KRAFT bestaan uit hoogwaardig en sterk materiaal. Geanodiseerd aluminium maakt de masten extra hard en krasvast en beschermt door het gladde oppervlak de vlag, die niet aan de mast kan schuren of blijven haken. De aluminium mast is daarom zeer geschikt voor vaste opstellingsplaatsen op bedrijfsterreinen. Bij de bestelling van een mast wordt bij KAISER+KRAFT wordt het benodigde toebehoren meteen meegestuurd. Basistoebehoren zoals een zakgewicht tegen opwaaien van de vlag, een hijsvoorziening met afgedekte vlaggeleiding ter bescherming van de vlag tegen diefstal of een bodemhouder met centreerwig is meestal bestanddeel van een vlag dat door ons meegestuurd wordt. Uiteraard wordt de vlaggenmast ook met stabilisator geleverd, want een stabilisator zorgt ervoor dat de afbeelding op de vlag altijd zichtbaar blijft. U kunt kiezen of uw mast een speciale slinger of een cilinderslot moet bevatten, om hem beter te beschermen. Voor speciale wensen aan kleur, gewicht, afmeting en vorm die de hier aangeboden artikelen niet kunnen vervullen, kunt u contact opnemen met onze service. Mobiele vlaggenmasten of vaste vlaggenstokken voor binnentoepassing, wij proberen alle wensen te vervullen en voor iedere toepassing een oplossing te vinden.
Producten vergelijken