+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Draagvermogen
Hefbereik
 

Onderzetbokken en rolbokken – maken uw werk een stuk eenvoudiger.
Zware platen, lange buizen, onhandelbare planken? Iedereen die in de werkplaats of op het bouwterrein de handen flink uit de mouwen moet steken, weet onderzetbokken en rolbokken te waarderen. Maar wat is het verschil tussen de twee? Onderzetbokken worden bijvoorbeeld gebruikt als pallets op een bepaalde hoogte moeten worden geheven om daarop te werken. Eenvoudig meerdere onderzetbokken eronder plaatsen en u kunt uw gang gaan. Met een onderzetbok kunt u ook heel eenvoudig het oppervlak van uw werkbank vergroten. Over veiligheidsaspecten hoeft u hierbij sowieso niet na te denken, want onze modellen zijn extreem robuust en kunnen het werk moeiteloos aan. Het enige waarop u dient te letten is een voldoende hoog draagvermogen van de onderzetbokken. En als u klaar bent met het werk, klapt u de onderzetbokken eenvoudig in elkaar en bergt u ze ruimtebesparend op of brengt u ze naar de volgende werkplek.

Onderzetbokken en rolbokken – gewoonweg praktisch, gewoonweg goed.
Rolbokken daarentegen verminderen bewegingskrachten en zijn daarom de perfecte keuze als u bij uw werk lange buizen of planken moet ondersteunen om ze bijvoorbeeld met machines als frezen of boren te bewerken. Ze zijn verkrijgbaar met normale draagrol of met V-drager en kogelrollen. Bij het laatste alternatief bent u flexibeler, want u kunt uw werktuigen in alle richtingen bewegen, niet alleen naar voren en naar achteren. Ook wat ergonomie betreft zijn rolbokken perfect, want ze zijn traploos in hoogte verstelbaar, zodat verrekken, bukken of strekken verleden tijd is. Zoek snel het juiste model!

Onderzetbokken en rolbokken

Ook onderzetbokken en rolbokken mogen niet in ons assortiment ontbreken. Deze veelzijdige hulpmiddelen maken uw werk een stuk eenvoudiger als u vaak met onhandelbare en zware onderdelen zoals buizen, platen, balken enz. te maken heeft.
Er zijn 3 artikelen gevonden
| | |
EUROKRAFT Rolbok
met V-drager, hefbereik 635 - 1025 mm
Excl. BTW 286,50
EUROKRAFT Rolbok
met stalen draagrol, hefbereik 675 - 1065 mm
Excl. BTW 296,50
EUROKRAFT Rolbok
met stalen draagrol, hefbereik 610 - 970 mm
Excl. BTW 305,50
Er zijn 3 artikelen gevonden
Producten vergelijken