+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Diameter
Uitvoering ventilatoren
 

Ventilatoren
Met geschikte ventilatoren wordt voor een frisse wind in bedrijfsruimtes gezorgd. Krachtige industriële ventilatoren zijn verkrijgbaar in onze webshop. Een plafondventilator voor permanente installatie zorgt voor een luchtcirculatie door de volledige ruimte. Met een staande ventilator kan men bij behoefte voor een frisse wind zorgen. Staande ventilatoren zijn ook in mobiele versie beschikbaar. Een radiale ventilator als afzuigsysteem dient om de ruimte te ontluchten. Om een optimale positie in de ruimte te garanderen zijn afzonderlijke ventilatoren niet alleen in een flexibele constructie verkrijgbaar, maar bijvoorbeeld ook in een extra geluiddempende variant. Belangrijk voor een continu gebruik van de ventilator zijn bovendien zuinige systemen, die desondanks een hoog vermogen in kW bereiken. Ook voor kantoren en werkplaatsinrichtingen biedt de webshop moderne ventilatiesystemen aan. Zoekt u een extra krachtige ventilator, een vloerventilator of een kolomventilator met infrarood-afstandsbediening? Uw hoogwaardige bedrijfsinrichting vindt u hier online.

Ventilatoren als tafelapparaat
Tafelventilatoren bieden vooral op warme zomerdagen een aangename koeling op de werkplek. Fraaie designs in verchroomde uitvoering zijn ook een lust voor het oog en een essentieel onderdeel van uw kantoorbenodigdheden. Ventilatoren van kunststof zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De afmetingen van propellerbladen variëren tot ruim 250 mm. Een extra voordeel van tafelventilatoren: in de winter worden ze gewoon opgeborgen. Zo heeft u meer ruimte voor documenten en randapparatuur. Alle apparaten worden bij een korte levertijd zonder verzendkosten opgestuurd en voldoen aan de veiligheidsbepalingen voor deze apparaten. Propellerkorven en een automatische oververhittingsbescherming garanderen een veilig gebruik. Bestel online hoogwaardige industriële producten voor een langdurig gebruik van kwaliteitsleveranciers als HSM en profiteer van de comfortabele verzendingsvoorwaarden, waaronder een 30 dagen terugnameservice voor alle artikelen.

Ventilatoren

Ventilatoren laten niet alleen op warme dagen een frisse wind door de ruimte waaien. Ze brengen de lucht in beweging en koelen de ruimte af. Maar ook in de winter komen ventilatoren van pas. Ze brengen namelijk de naar het plafond gestegen warmte terug naar beneden.
Er zijn 19 artikelen gevonden
| | |
Vloerventilator met draaggreep
staal verchroomd, ventilator met 3 standen
Excl. BTW vanaf 106,50
Sale
Excl. BTW 196,10 € vanaf 165,-
Sale
Tafelventilator
h x b x d = 470 x 355 x 270 mm
Excl. BTW 39,15 € vanaf 32,90
Excl. BTW vanaf 82,-
Sale
Vloerventilator
geheel metaal verchroomd, 3-standenschakelaar
Excl. BTW 97,- € vanaf 79,-
Excl. BTW vanaf 59,90
Sale
Excl. BTW 264,- € 219,-
Industriële ventilator
staand model IPX4
Excl. BTW 273,-
Excl. BTW vanaf 91,20
Sale
Excl. BTW 363,- € 299,-
Excl. BTW vanaf 102,90
Sale
Excl. BTW 258,50 € 219,-
Excl. BTW vanaf 112,20
Vensterventilator
voor universele cabine
Excl. BTW 255,-
Ontluchtingsventilator
voor universele cabine
Excl. BTW 341,50
Er zijn 19 artikelen gevonden
Producten vergelijken