+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Lamp
Vermogen
 

Meer dan gewoon licht op de werkplek.
Werkplaatslampen zijn niet alleen op het bureau nodig, maar vooral ook in de productie en de montage. Met onze systeemlampen, loeplampen en puntlampen voorziet u uw werkplaatsinrichting van de optimale verlichting voor werkplekken. Werkplaatslampen hebben vaak speciale functies die helpen de werkprocessen eenvoudiger of überhaupt mogelijk te maken. Voor het bedrijf zijn er bijvoorbeeld led-scharnierlampen en halogeen-scharnierlampen. Met machinelampen met koud licht wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er geen problemen door verhitting ontstaan. Deze lampen blijven ook bij een lange gebruiksduur koel. U kunt ook nog aan uw ecologische voetafdruk werken als u onze werkplaatslampen gebruikt: met geschikte spaarlampen houdt u het stroomverbruik in het bedrijf op lange termijn laag en ook ledlampen verbruiken lang niet zoveel stroom als ouderwetse gloeilampen. Een iets hogere aanschaffingsprijs is al na korte tijd rendabel dankzij de goede energiebalans. De verschillende bureaulampen kunnen ook prima worden gebruikt voor het werk in de werkplaats, in het laboratorium of aan de computerkasten. Voor medewerkers die zeer nauwkeurig moeten werken, zijn grootveldloepen en ringloepen comfortabele vergrotingslampen: dankzij speciale geïntegreerde lampen kan men zeer precies werken.

Vind de geschikte lamp!
Werkplaatslampen worden meestal afhankelijk van de werktafel en van de uit te voeren werkzaamheden gekozen. Als alternatief voor tafellampen, die aan het tafelblad worden gemonteerd of als staande lampen op het tafelblad worden gezet, zijn hanglampen een variant waarbij het werkvlak helemaal vrij wordt gehouden en waarbij een groot oppervlak verlicht wordt. Ook werkplaatslampen met in hoogte verstelbare systemen vindt u in de webshop. In hoogte verstelbare producten kunnen individueel aan werkplek en medewerker worden aangepast. Bij deze werkplaatslampen kan met behulp van de roosterelementen een bescherming tegen verblinding worden ingesteld. Qua kleur hebben wij zwarte, witte en verchroomde designs in de aanbieding, maar ook vele andere variaties. Bestel uw lampen in de webshop in een hoogwaardige uitvoering naar keuze.

Werkplaatslampen

De juiste verlichting van de werkplek is een van de belangrijkste factoren voor productievere en gemotiveerdere medewerkers. Dat is goed voor uw concurrentiepositie en eigenlijk ook logisch, want wie goed ziet, kan beter werken.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
MAUL - Loeplamp
armlengte 310 mm, met voet
Excl. BTW
88,60
MAUL - Loeplamp
armlengte 400 mm, met tafelklem
Excl. BTW
87,80
Sale
Puntlamp
LED-uitvoering 3 x 1 W
Excl. BTW
151,80 €
vanaf 119,-
Puntlamp
halogeenuitvoering 20 W
Excl. BTW
vanaf 110,60
Scharnierlamp E27
standaarduitvoering, IP20
Excl. BTW
141,80
Waldmann - Loeplamp met LED's
vermogen 14 W, 48 LED's
Excl. BTW
707,-
Excl. BTW
vanaf 168,80
LED-machinelamp met flexibele arm
netspanning 100 - 240 V
Excl. BTW
vanaf 239,-
Universele LED-scharnierlamp
vermogen 14 W, breedte lampenkop 355 mm
Excl. BTW
vanaf 317,-
Universele LED-scharnierlamp
vermogen 28 W, breedte lampenkop 577 mm
Excl. BTW
476,50
LED-ring-loeplamp
glazen lens met 3 dioptrieën
Excl. BTW
vanaf 205,-
Excl. BTW
225,-
Scharnierlamp E27
stof- en spatwaterdicht, IP54
Excl. BTW
211,50
Gewrichtlamp
met halogeenlamp
Excl. BTW
239,-
Grootbeeld loeplamp
vergroting 175 %
Excl. BTW
vanaf 514,-
Comfortlamp
groter dan 2000 Lux
Excl. BTW
vanaf 367,-
Excl. BTW
366,-
Aankoopadvies voor categorie Werkplaatslampen
Er zijn 17 artikelen gevonden
Producten vergelijken