+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
 

Lessenaars
Lessenaars worden meestal in verband gebracht met katheders en presentaties. De lessenaar wordt echter allang niet meer alleen voor presentaties gebruikt, maar kan ook als lessenaar voor de werkplaats worden gebruikt in moderne industriële bedrijven. In een werkplaats zijn werkplaatswagens en werkbanken allang niet meer de enige zinvolle inventaris. De lessenaar kan in de werkplaats enerzijds als aflegplateau voor arbeidsinstructies, handleidingen en handboeken worden gebruikt en anderzijds als schrijfplateau voor de rapportage en de controle van de afzonderlijke werkstappen. Terwijl het bovenste gedeelte dus als schrijfplateau of aflegplateau fungeert, kan het onderste gedeelte van de lessenaar voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen meerdere laden worden geïntegreerd, waarin gereedschap, handleidingen en schrijfmateriaal kunnen worden opgeborgen, of er bevindt zich onderaan een kast met sorteervakken. Afzonderlijke legborden in de lessenaar kunnen ook open zijn – zonder laden of deuren, zodat voorwerpen direct kunnen worden opgeborgen die u snel weer nodig heeft.

Mobiele lessenaars voor de werkplaats
Een lessenaar met wielen kan voor de werkplaats zeer praktisch zijn, omdat de alleenstaande vakman meestal niet op een en dezelfde plek werkt. Een verrijdbare lessenaar kan in de autogarage bijvoorbeeld van auto naar auto worden meegenomen. Zo kan altijd schriftelijk worden bijgehouden wie wat aan welk voertuig heeft uitgevoerd. Aan een stationaire lessenaar kunnen belangrijke verslagen door de bedrijfsleider worden opgesteld. Aan het einde van een dag wordt bijvoorbeeld genoteerd hoeveel pakketten geretourneerd zijn, hoeveel retourzendingen afgehandeld zijn en hoeveel pakketten voor verzending gereedgemaakt zijn. Aan de hand van deze getallen kunnen belangrijke statistieken voor het bedrijf worden opgesteld. Met een kleine opbergruimte onder het schrijfplateau kunnen ordners met dagrapporten enkele maanden worden opgeborgen. Met verrijdbare en staande lessenaars kan ook in werkplaats en bedrijf op elke afdeling orde worden geschept.

Werkplaatslessenaars

Ook in werkplaats, expeditie en magazijn kan men lange reden houden. Als u hier uw medewerkers wilt instrueren, heeft u een lessenaar of werkplaatslessenaar nodig. Zo bent u beter zichtbaar en hoorbaar. Maar deze lessenaars bieden nog meer voordelen, bijvoorbeeld opbergruimte, mobiliteit en orde.
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
QUIPO Lessenaar, staand
met 2 vaste legborden van plaatstaal
Excl. BTW 324,-
Industriële lessenaar
uitvoering open
Excl. BTW 268,50
QUIPO Lessenaarset
bestaande uit gereedschapskast, lessenaar en verrijdbare onderwagen
Excl. BTW 374,-
Industriële lessenaar
met vleugeldeurkast
Excl. BTW 382,-
Excl. BTW 743,-
EUROKRAFT Rollessenaar
Met kast incl. 2 legborden
Excl. BTW 477,50
Gereedschapskast met lessenaar
h x b x d = 1220 x 915 x 457 mm
Excl. BTW vanaf 238,-
Excl. BTW 236,-
Lessenaar met sorteervakken
met vleugeldeurkast incl. 1 legbord
Excl. BTW 372,50
Excl. BTW 844,-
Excl. BTW 349,-
Excl. BTW 349,-
Excl. BTW 844,-
RAU Industrie-lessenaar
met open vak boven de kast
Excl. BTW vanaf 513,-
RAU Industrie-lessenaar
met 1 lade boven de kast
Excl. BTW vanaf 625,-
Er zijn 17 artikelen gevonden
Producten vergelijken