+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Draagvermogen
Hefbereik
 

Rolbokken

Ook rolbokken mogen niet in ons assortiment ontbreken. Deze veelzijdige hulpmiddelen maken uw werk een stuk eenvoudiger als u vaak met onhandelbare en zware onderdelen zoals buizen, platen, balken enz. te maken heeft.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Kongamek - Onderzetbok
l x b x h = 1170 x 540 x 660 mm
Excl. BTW
57,90
EUROKRAFT - Rolbok
met stalen draagrol, hefbereik 675 - 1065 mm
Excl. BTW
319,-
Nieuw
Excl. BTW
82,90
Nieuw
Materiaal oplegstandaard
oplegbreedte 200 mm
Excl. BTW
239,-
Nieuw
Materiaal oplegstandaard
oplegbreedte 400 mm
Excl. BTW
299,-
EUROKRAFT - Rolbok
met V-drager, hefbereik 635 - 1025 mm
Excl. BTW
299,-
EUROKRAFT - Rolbok
met stalen draagrol, hefbereik 610 - 970 mm
Excl. BTW
319,-
Er zijn 8 artikelen gevonden
Rolbokken – maken uw werk een stuk eenvoudiger.
Zware platen, lange buizen, onhandelbare planken? Iedereen die in de werkplaats, op een bouwterrein of bedrijfsterreinen de handen flink uit de mouwen moet steken, weet rolbokken en andere varianten te waarderen. Onderzetbokken worden bijvoorbeeld gebruikt als pallets op een bepaalde hoogte moeten worden geheven om daarop te werken. Eenvoudig meerdere onderzetbokken eronder plaatsen en u kunt uw gang gaan. Met een bok kunt u ook heel eenvoudig het oppervlak van uw werkbank vergroten. Ook kunnen ze eenvoudig naast een werktafel worden opgesteld voor extra gemak. Over veiligheidsaspecten hoeft u hierbij sowieso niet na te denken, want onze modellen zijn extreem robuust en kunnen het werk moeiteloos aan. Het enige waarop u dient te letten is een voldoende hoog draagvermogen van de onderzetbokken. En als u klaar bent met het werk, klapt u de bokken eenvoudig in elkaar en bergt u ze ruimtebesparend op of brengt u ze naar de volgende werkplek.

Rolbokken – gewoonweg praktisch, gewoonweg goed.
Rolbokken verminderen bewegingskrachten en zijn daarom de perfecte keuze als u bij uw werk lange buizen of planken moet ondersteunen om ze bijvoorbeeld met machines als frezen of boren te bewerken. Ze zijn verkrijgbaar met normale draagrol of met V-drager en kogelrollen. Bij het laatste alternatief bent u flexibeler, want u kunt uw werktuigen in alle richtingen bewegen, niet alleen naar voren en naar achteren. Ook wat ergonomie betreft zijn rolbokken perfect, want ze zijn traploos in hoogte verstelbaar, zodat verrekken, bukken of strekken verleden tijd is. Zoek snel het juiste model!

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken