+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Axiaal draagvermogen
Flensdiameter
 

Reserveonderdelen voor uw wagenpark: draaikransen
Bij voertuigen met meerdere assen met draaischamelbesturing vormen draaikransen onderdelen van de vooras, waarmee de dissel beweeglijk verbonden is. Bochten worden genomen doordat de vaste as gedraaid wordt en draaikransen zorgen daarbij voor de nodige draaibaarheid. Met de tijd zijn de componenten onderhevig aan een natuurlijke slijtage. Daarom vindt u hier in de webshop in de categorie wielen naast andere reserveonderdelen ook hoogwaardige draaikransen. Deze zorgen ervoor dat de transportapparaten in uw bedrijf permanent bedrijfsklaar zijn en daarmee voor een soepel verloop van het goederentransport. Dit scheelt veel tijd en ook de veiligheid van de voertuigen blijft hierdoor optimaal.

Hoogwaardige draaikransen uit de speciaalzaak
In onze webshop vindt u bijvoorbeeld hoogwaardige kogeldraaikransen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende axiale draagvermogens en afmetingen voor transportapparaten tot 30 km/uur. Daarbij zijn bij modellen met minder dan 500 mm diameter per flens voor de montage vier tot zes schroeven vereist, bij een grotere diameter minstens acht. Let op: met betrekking tot de flensdiameter en de binnendiameter van de bovenring hebben de componenten met zwart gelakt oppervlak grove productietoleranties. De flensringen van de draaikransen van KAISER+KRAFT zijn zonder boringen uitgevoerd en de draaikransen beschikken over twee stalen ringen met kogelloopbanen. Bovendien beschikken ze over stalen precisiekogels en smeernippels. Er moet op vrije draaiing van de draaikransen worden gelet. Zorg er met hoogwaardige draaikransen uit onze webshop voor dat uw transportapparaten altijd gebruiksklaar zijn en het transport van de goederen in uw firma altijd probleemloos verloopt. Mocht u hulp nodig hebben bij uw bestelling, neem dan contact met onze experts.

Draaikransen

Bij draaischamelbesturingen vormt de draaikrans de verbinding tussen voertuigframe en draaistel. Hij moet dus behoorlijk wat verdragen. Daarom is het belangrijk dat u voor een hoogwaardige kwaliteit kiest, zodat uw nieuwe draaikrans niet zo snel slijt. Kortom: kies voor de draaikransen uit onze webshop!
Er zijn 1 artikelen gevonden
| | |
Kogeldraaikrans voor draaischamelbesturing
voor transportwagen tot 30 km/uur
Excl. BTW
vanaf 274,-
Er zijn 1 artikelen gevonden
Producten vergelijken