+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Bevestigingsmaat
Bevestigingsmethode
Draagvermogen
Wieldiameter
Wielkwaliteit
 

Meubelwielen
Meubelwielen maken van elk vaststaande voorwerp in het kantoor een verrijdbaar alternatief. Verrijdbare kantoormeubels zijn bijvoorbeeld handig als men bepaalde documenten vaak naar presentaties of vergaderingen mee moet nemen. De wielen en rollen in de webshop kunnen tafels, computerwagens, verrijdbare ladeblokken en kantoorstoelen mobiel maken. Kapotte wielen kunnen snel worden vervangen. In elk kantoor en veel andere kantoorruimtes is de kantoorstoel een normaal meubelstuk. Bijna elke kantoorstoel is voorzien van wielen. Dit zorgt voor flexibel en storingsvrij werken. Veel werkplekken bestaan uit een of meerdere brede bureaus, kasten en stellingen die regelmatig worden gebruikt. Zonder kantoordraaistoelen zou dit niet mogelijk zijn zonder herhaaldelijk op te staan. Wielen en rollen aan de stoelen vergemakkelijken het werk aanzienlijk. Mobielwielen en stoelwielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Een van de belangrijkste criteria voor de keuze van de stoel- en meubelwielen is de vloer van de ruimte waarin het meubelstuk gebruikt moet worden. Zachte vloeren, bijvoorbeeld met tapijt, vereisen harde meubelwielen. Bij harde vloeren zijn daarentegen wielen van zachte materialen geschikt. In enkele gevallen is het zinvol op te letten dat de stoel- en meubelwielen antistatisch zijn. Ook dat is tegenwoordig geen probleem meer. Hier in de webshop vindt u wielen voor meubels die aan al deze criteria voldoen.

Individuele meubelwielen
In ons online assortiment bevinden zich verschillende uitvoeringen aan stoel- en meubelwielen. De keuze van de juiste wielen is afhankelijk van bepaalde criteria. Ten eerste wordt een geschikte bevestigingsmethode gekozen. Meubelwielen worden met schroefdraad geleverd of met borgpen en klemring. Het tweede criterium is het materiaal van de wielen. Afhankelijk van de vloer zijn verschillende materialen beter dan andere. Als laatste beslist men over de optiek. Wielen voor bureaustoelen en meubels zijn verkrijgbaar in sober zwart polyamide of in stijlvol verchroomd persgegoten zink. Natuurlijk voldoen alle artikelen aan de veiligheidsnormen en zijn ze ontwikkeld volgens de Duitse DIN-normen.

Meubelwielen

U wilt een kapot wiel vervangen of u bent gewoon op zoek naar hoogwaardige meubelwielen? Gefeliciteerd! Bij ons bent u aan het juiste adres. Blader snel door ons aanbod aan verschillende meubelwielen en zoek een geschikt model uit.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Proroll Stoelwiel
met schroefdraad M 10 x 15, verchroomd, VE = 5 st.
Excl. BTW vanaf 42,40
Proroll Stoelwiel
met schroefdraad M 10 x 15, zwart, VE = 5 st.
Excl. BTW vanaf 16,45
Proroll Stoelwiel
met borgpen en klemring, zwart, VE = 5 st.
Excl. BTW vanaf 16,45
Proroll Stoelwiel
met borgpen en klemring, verchroomd, VE = 5 st.
Excl. BTW vanaf 42,40
Er zijn 4 artikelen gevonden
Producten vergelijken