+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Bouwwijze
Draagvermogen bij 4 km/h
Materiaal
Wielbreedte
Wieldiameter
 

Wielen voor uw firma
Een groot assortiment van functionele wielen vindt u in onze webshop. De hoogwaardige wielen blinken uit door goede loopeigenschappen, een hoge slijtvastheid en breukvastheid. Bovendien beschikken ze over een zeer goede stootdemping en een lage rolweerstand bij slechte ondergronden. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld thermoplastische rubberbanden met kogellagers. De wielgaffels zijn van verzinkt plaatstaal en hebben een zwenklager met dubbele kogelkrans. De banden zijn niet-strepend en slijtvast, met een lage rolweerstand en een soepele loop. Deze wielen zijn temperatuurbestendig van –10 °C tot +70 °C.

Hoogwaardige wielen vanKAISER+KRAFT
Ook stuurwielen voor pallethefwagens of stapelaars zijn online verkrijgbaar. Zij beschikken over thermoplastische rubberbanden met kogellagers. Daarnaast bevat het assortiment van KAISER+KRAFT polyamide wielen met boutgat. Deze zijn breukvast, slijtvast, onderhoudsvrij en lopen soepel. De wielen zijn geschikt voor temperaturen van –20 °C tot +80 °C. Bovendien kunnen massieve rubberbanden en halfelastische rubberbanden online worden aangeschaft. Zij lopen zeer rustig op harde vloeren en slijten niet. De polyurethaan wielen op polyamide velgen zijn bestand tegen vele oliën, vetten en chemicaliën. De zwaarlastwielen zijn voorzien van polyurethaan banden op GG 25-velgen. De zwaarlastwielen met tegendruklager zijn slijtvast, elastisch en hebben weinig rolweerstand. De luchtbanden met plaatstalen velg uit één stuk hebben weinig weerstand bij slechte vloeren. Door luchtkussens zijn ze bovendien zeer vloervriendelijk. De wielen van grijs gietijzer zijn voorzien van glijlagers en zijn geschikt voor temperaturen van –40 °C tot +280 °C.

Wielen

Wiel is wiel? Heus niet: er zijn polyamide wielen, polyurethaan wielen en massief rubberen wielen, plaatstalen velgen, polyamide velgen en kunststof velgen. In onze webshop vindt u gegarandeerd de wielen die u zoekt. En als u het even niet meer weet, dan belt u ons gewoon op! Wij helpen u graag verder!
Er zijn 32 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW vanaf 36,10
Excl. BTW vanaf 11,65
Tente Polyamide wiel, wit
precisiekogellager
Excl. BTW vanaf 16,55
Proroll Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 100 x 40 mm
Excl. BTW 24,90
Proroll Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 125 x 40 mm
Excl. BTW 50,10
Proroll Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 160 x 50 mm
Excl. BTW 53,-
Proroll Polyurethaan band op aluminium velg
wiel-Ø x -breedte = 200 x 50 mm
Excl. BTW 61,80
Excl. BTW vanaf 5,05
Excl. BTW vanaf 14,15
Excl. BTW vanaf 4,50
Excl. BTW vanaf 3,20
Excl. BTW vanaf 13,60
Wicke Polyamide wiel
wielgaffels versterkt
Excl. BTW vanaf 11,80
Excl. BTW vanaf 27,40
Excl. BTW vanaf 3,05
Excl. BTW vanaf 6,85
Excl. BTW vanaf 27,60
Excl. BTW vanaf 2,25
Excl. BTW vanaf 27,30
Er zijn 32 artikelen gevonden
Producten vergelijken