+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Sluiting
Oppervlak
Materiaal
Kleur
Hoogte
Hoogte inwerpopening
Gewicht
Diepte
Breedte
Meer weergeven
 

Brievenbussen

Opzoek naar goede en stevige brievenbussen die goed bij uw bedrijf passen. Ontdek dan zeker de brievenbussen van

KAISER+KRAFT

. Deze zijn gemaakt van roestvast staal of van plaatsstaal. Onze kantoorbrievenbussen zijn van een uitstekende kwaliteit en worden overal aangeprezen. Wij hebben deze in alle formaten, schuin dak, rechthoekig , extragroot of extra klein. Brievenbus opvangbak of brievenbus opvangkast, alles kunt u bij ons vinden.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 14 artikelen gevonden

Brievenbussen – Gemakkelijk en eenvoudig te monterenEr zijn heel veel brievenbussen in de omgang, maar welke zijn nu juist de beste? Wel, wij van op KAISER+KRAFT zijn er zeker van dat onze de stevigste zijn. Gebruik uw brievenbus voor op uw werk of voor op uw kantoor. Neem zeker eens een kijkje op onze website en ontdek de brievenbus die het beste bij u past. Brievenbussen die hangen of brievenbussen die men moet monteren, alles kunt u bij ons vinden. Onze brievenbusnormen zijn nog altijd bij de beste. Als u een opvangbak nodig hebt voor uw brievenbus, kunt u deze ook altijd bij ons vinden. .Op het juiste moment met de juiste ontvanger – dat begint met de brievenbusZodra u erover nadenkt om een nieuwe brievenbus te kopen voor uw buitenruimten binnen het bedrijf moeten niet alleen materiaal, afmetingen en kleuren een rol spelen. Interessanter is of het voor u interessant is om meerdere modellen te bestellen.De voordelen liggen voor de hand: als u brievenbussen voor verschillende afdelingen opstelt en op uw website de verschillende afdelingen een eigen postadres toekent, bespaart u een tijdrovende sortering en distributie. Als de bezorger bekend is met het systeem, zal er geen verwarring optreden. Dit werkt vooral goed als u voor de brievenbussen van de verschillende afdelingen verschillende kleuren kiest. Voor een uniform uiterlijk kiest u dezelfde vorm. Wat goed dat de modellen op KAISER+KRAFT meestal in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.Het kan ook de moeite lonen als u naast de standaardmodellen voor brieven ook voor versies met een grote capaciteit kiest, met een tweede compartiment voor volumineuze post. Zo wordt de bezorger niet in de verlegenheid gebracht om zendingen ergens in te proppen of op ongepaste plaatsen neer te leggen of af te geven.
Zijn er normeringen voor brievenbussen en postbussen?Goed om te weten: de standaard DIN EN 13724 zorgt ervoor, dat standaard brievenbussen voor een soepele logistieke afwikkeling zorgen. De volgende specificaties zijn van toepassing, onder andere:  • Het bezorgen van een C4-envelop zonder knikken of beschadigingen

  • Hoge bescherming tegen de inwerking van weersinvloeden en corrosie bij gebruik buiten (dus droge post)

  • Een stapelhoogte van minimaal 40 mm (zoveel ruimte voor veel post)

  • Stabiliteit tegen inbraak


Als u nog vragen heeft over het aanbod aan brievenbussen voor het inrichten van uw buitenruimtes kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met KAISER+KRAFT.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapshouders | Gereedschapsboxen | Rolsnijders | EUROKRAFT vuilnisbakken | Hailo vuilnisbakken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken