Slagbomen

Duidelijke visuele signalen: slagbomen regelen het verkeer in interne en openbare ruimten en markeren risicogebieden. Als paden of wegen moeten worden afgesloten of de toegang tot bepaalde delen van het terrein moet worden verhinderd, zijn ze een praktische optie. Van kleine wegversperringen tot complete slagboomsystemen – in de onlineshop van KAISER+KRAFT vindt u een veelzijdig aanbod aan slagbomen.

In de categorie Slagbomen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Mannus.

Relevant
Aantal artikelen: 33

Slagbomen – voor een duidelijke routingSlagbomen bieden de mogelijkheid om de toegang tot bepaalde gebieden te beperken. Zo mogen werknemers of bezoekers het gebouw pas betreden nadat zij zich hebben geïdentificeerd. Wegversperringen zijn ook geschikt om gebieden af te sluiten. Met de barrièreproducten uit ons assortiment kunt u een duidelijke routing creëren.Verstandig gebruik van slagboomsystemen op het bedrijfsterreinHet voordeel van slagboomsystemen: ze trekken de aandacht en regelen het verkeer op uw terrein. U kunt bijvoorbeeld wegversperringen gebruiken om te voorkomen dat fietsers voetpaden gebruiken en zo het risico van ongevallen verminderen. Slagbomen verhinderen ook dat onbevoegden hun voertuigen op de bedrijfsparking parkeren. Zo zorgt u ervoor dat alleen werknemers van het bedrijf hun auto op het terrein parkeren – dit is ook belangrijk om verzekeringstechnische redenen.Slagbomen zijn, samen met andere producten voor afzettingen en markeringen, een onmisbaar element voor de operationele veiligheid. Zo wordt het assortiment slagbomen bijvoorbeeld aangevuld door hoogtebegrenzers. Met hun reflecterende oppervlak maken ze duidelijk op welke hoogte vrachtwagens, bussen en dergelijke maximaal mogen passeren – zonder gevaar voor chauffeurs, andere werknemers of de lading.Zijn er speciale regels voor slagbomen en wegversperringen?Als onderdeel van het bedrijfsterrein maken slagboomsystemen deel uit van de verordening inzake arbeidsplaatsen en de verordening inzake industriële veiligheid en gezondheid. Afhankelijk van de motorisering en de wijze van bediening worden slagbomen in deze voorschriften behandeld als deuren en poorten. Dit betekent dat elke slagboom zo moet worden geïnstalleerd dat hij mensen en voertuigen geleidt.Bovendien worden rijwegen en voetpaden door slagbomen en wegversperringen duidelijk van elkaar gescheiden en wordt het risico op botsingen tot een minimum beperkt. Zo maken slagboomsystemen in combinatie met andere markeringen en afzettingen deel uit van het operationele veiligheidsconcept – ze maken gevarenzones zichtbaar en verminderen de kans op ongevallen.U wilt slagboomsystemen aankopen en wenst advies bij de keuze van geschikte modellen? Neem dan contact met ons op. Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag verder!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wandasbakken | Zuigers | Vloerreiniging | Papiervernietigers | Rubbermaid-dranghekken | Tensator-bandafzettingen