+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Diepte
Kleur
Materiaal
 

Paraplubakken

Veel bedrijven spelen graag mooi weer. Maar wat als het regent? Heeft u al aan paraplubakken gedacht? Niets is zo vervelend als een doolhof van paraplu's in het bedrijf. Met paraplubakken blijft de entreehal droog en schoon. En voor een mooi geheel, zorgen wij ervoor dat de paraplubakken bij de rest van de garderobe passen.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Excl. BTW
52,90
Nieuw
2-delige set, paraplubak en prullenbak
roestvast staal, perforatieplaat
Excl. BTW
84,90
Nieuw
Paraplubak easyCloth
voor max. 6 paraplu's
Excl. BTW
69,90
Paraplubak, hoogte 610 mm
geperforeerd plaatstaal, verzinkt
Excl. BTW
72,90
Paraplubak, hoogte 610 mm
roestvast staal, geborsteld
Excl. BTW
vanaf 72,90
Paraplubak, hoogte 610 mm
plaatstaal, verzinkt
Excl. BTW
62,90
2-delige set, paraplubak en prullenbak
roestvast staal, mat geborsteld, decoratief geperforeerd plaatstaal
Excl. BTW
145,-
Paraplubak, hoogte 490 mm, Ø 230 mm
met uitneembare druipschaal
Excl. BTW
84,90
Er zijn 8 artikelen gevonden
Paraplubakken
Een paraplubak mag in geen droge garderobe ontbreken. Wanneer men op een regenachtige dag met de paraplu een ruimte betreedt, wil men dit druipnatte voorwerp graag kwijt op een geschikte en veilige plek. Een paraplubak voorkomt niet alleen dat de paraplu's de druppels door de hele ruimte verdelen, maar ook dat gasten zich onprettig voelen. Zowel in de horeca als in winkels heeft met name de bedrijfsleiding er baat bij dat de natte paraplu's niet dwars door de ruimte worden gesleept. Fraaie paraplubakken kunnen dit voorkomen. De paraplubak in de garderobe kan bovendien de ruimte opvrolijken en aan de stijl van de garderobe worden aangepast. KAISER+KRAFT biedt verschillende modellen paraplubakken en dus voor ieder wat wils. Complete oplossingen, waarbij de paraplubakken in de kapstok geïntegreerd zijn, zijn bovendien plaatsbesparend en praktisch. Bij garderobes met meer ruimte kan de paraplubak zodanig worden geplaatst dat hij direct opvalt en dat hij het totaalplaatje van de entree opwaardeert.

Paraplubakken – design en nut
Paraplubakken en kleerhangers flatteren de ontvangstruimte van een bedrijf. Met een elegant uitgeruste garderobe bewijzen bedrijven dat ze stijlbewust zijn en waarde hechten aan een hoge kwaliteit. Wanneer er bij de bedrijfsinrichting of kantoorinrichting op kwaliteit wordt gelet, moet dat ook bij de keuze van paraplubakken het geval zijn. Met name roestvast stalen varianten overtuigen door een stijlvol en tijdloos uiterlijk en kunnen elegant in de garderobe geïntegreerd worden. Praktische paraplubakken met druppelschaal zorgen bovendien voor een snelle en eenvoudige afvoer van het opgevangen water. De opvangschaal met het regenwater wordt eenvoudig uitgenomen en geleegd. Paraplubakken van perforatieplaat garanderen een goede ventilatie zodat de paraplu's niet zo lang vochtig blijven en goed kunnen opdrogen. De paraplubakken van KAISER+KRAFT combineren een stijlvol design met praktisch nut. In de webshop vindt u daarom hoogwaardig toebehoren voor de garderobe voor een aantrekkelijk totaalbeeld in uw bedrijf.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken