Sloten

U wilt alles achter slot en grendel? Geen probleem, want wij bieden voor alle toepassingen geschikte sloten met bijpassende sleutels.

In de categorie Sloten bieden wij u producten van de volgende merken aan: Wolf, Axelent, C+P, EUROKRAFTpro, Mannus, HelgeNyberg, ZARGES, Gmöhling, Vetter.

Merk
Producttype
Categorie
Relevant
Aantal artikelen: 61

Sloten en sleutels: geen zorgen meer over de veiligheid!Vraagt u zich af of bedrijfsruimten die gevoelige informatie herbergen zijn beschermd tegen onbevoegden en of belangrijke activa goed zijn opgeborgen? Dan is het tijd om te controleren of uw sloten en sleutels aan uw veiligheidseisen voldoen. Want met een paar updates kunt u uw concept moeiteloos up-to-date brengen tegen dieven.Welke sloten zijn geschikt voor welke toepassingen?De veiligheidseisen voor sloten en sleutels nemen natuurlijk toe met de waarde of het potentiële gevaar van de inhoud van kledingkasten, kasten en kamers.Het klassieke cilinderslot met een toegewezen set sleutels is een van de meest veelzijdige producten, populair voor lockers voor werknemers, maar ook voor kantoor- en universele kasten.Bedrijfsruimten die gevoelige informatie herbergen of kluizen zijn bijzonder goed beveiligd met combinatiesloten. Het belangrijkste hier is dat er geen sleutels nodig zijn en dat de code door meerdere personen kan worden gebruikt. Bovendien kan deze worden gewijzigd als er een veiligheidslek is geweest.Bovendien kunt u bij ons sluitsystemen voor poorten en wegversperringen verkrijgen en complexe sluitsystemen bestellen voor een hele reeks toepassingen.Welke sloten en sleutels zijn ideaal in scholen of andere openbare voorzieningen?Veel voorzieningen worden dagelijks door veel verschillende mensen bezocht. Het sluitsysteem moet worden aangepast aan dit openbare verkeer, bijvoorbeeld in de kleedruimte van het zwembad of in de entreehal van een bibliotheek.Pandsloten zijn de beste oplossing omdat er geen sleutels verloren gaan, niet per ongeluk blijven steken of verkeerd worden gebruikt. Dit bespaart u een hoop administratief werk.Als dit systeem niet praktisch is, zorg er dan voor dat elk kastje genummerd is en noteer het nummer op de sleutel. De bijbehorende toebehoren voor het etiketteren vindt u bij ons.Welke veiligheidsvoorschriften moet de werkgever volgen voor sloten en sleutels?Elk slot dat een gevaarlijk of waardevol voorwerp beveiligt, is onderworpen aan bepaalde voorschriften. Sloten voor wegversperringen, bijvoorbeeld, moeten voldoen aan DIN-norm 3222/3223 en in geval van nood door de brandweer kunnen worden geopend met een universele driekantsleutel.De voorschriften voor de opslag van belangrijke documenten in speciale stalen kasten of van goederen in kasten voor gevaarlijke stoffen zijn zeer precies. De juiste informatie wordt verstrekt door de respectieve voorschriften en normen waaraan deze kasttypes (moeten) voldoen.Hetzelfde geldt echter voor sloten en sleutels in het algemeen: zorg er altijd voor dat sleutels die centraal in het bedrijf worden bewaard, net zo goed beveiligd zijn als de goederen achter slot en grendel.


Documenteer alle uitgegeven en teruggegeven sleutels of codes volledig. Ook als de sleutel alleen de lade van een werkbank of iets dergelijks opent.Deskundigen adviseren ook om sleutels of sloten die niet langer nodig zijn, zodanig weg te gooien dat ze niet kunnen worden getraceerd naar hun vroegere gebruik. Slimme dieven maken ook misbruik van zulke kennis! En als u advies nodig heeft, neemt u gewoon contact met ons op!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Oliepompen | Handafrollers | Medicijnkasten | Sleutelopbergplek | Telescooprails | Vulmateriaal | Pavoy verbindingstoebehoren | CP kleerhangers