Waarom u JavaScript zeker moet inschakelen.

Wacht, wat is JavaScript eigenlijk en waarvoor wordt het gebruikt?

JavaScript is een programmeertaal waarmee webontwikkelaars een eenvoudig document kunnen omzetten in een volledig interactieve webapplicatie. Tegenwoordig is het gebruik van JavaScript bijna onmisbaar, omdat het het correcte gebruik van populaire diensten zoals Gmail of Facebook mogelijk maakt, maar ook het correcte gebruik van onze shop. JavaScript kan het uiterlijk, de functionaliteit en de interactie van de webwinkel sturen.

Wat zijn de voordelen van JavaScript?

Met behulp van JavaScript kunt u bijvoorbeeld onze producten sorteren en filteren, onze productslider en navigatie gebruiken, producten aan de winkelwagen toevoegen, de juistheid van de in formulieren ingevoerde gegevens controleren en nog veel meer. Deze interacties en functionaliteiten zijn niet of slechts in beperkte mate mogelijk als JavaScript is uitgeschakeld.

Nu een idee?

Test het zelf! Wij hebben producten direct onder deze tekst ingesloten. Als u ze niet kunt zien en onze assortimentsnavigatie niet kunt gebruiken, hebt u JavaScript niet ingeschakeld.

Werkt de slider niet? Hoe JavaScript in te schakelen:

1. Informeer uw IT-afdeling of de verantwoordelijke collega en vraag om activering van JavaScript.

2. U zult van uw IT-afdeling of uw verantwoordelijke collega een bevestiging ontvangen dat JavaScript geactiveerd is.

3. Bezoek onze webshop en test de nieuwe inkoopervaring. 

Beheert u uw browserinstellingen zelf?

U hebt geen IT-afdeling, maar beheert zelf de browserinstellingen? Instructies over hoe u JavaScript kunt inschakelen voor uw browser kunt u vinden met behulp van de bekende zoekmachines.