Hoe wordt elektrische energie getransporteerd? Hoe komt de elektriciteit precies waar ze nodig is? Heel duidelijk: met onze EUROKRAFTpro e-module NEO. Dit maakt elektrisch verplaatsen gemakkelijker dan ooit.

E-module NEO

Met de elektrische module NEO kunt u uw transportwagens ombouwen en elektrificeren. Draadloos trouwens, want de besturing van de aandrijving gebeurt via het bedieningspaneel via Bluetooth. De e-module is compleet met een krachtige lithium-ionaccu. De lader is optioneel verkrijgbaar.

Het speciale kenmerk: u kunt de e-module NEO afzonderlijk kopen of u kunt NEO rechtstreeks bestellen in combinatie met onze EUROKRAFTpro zelfbouwproducten.

Hoe dan ook, de elektrische aandrijving combineert ergonomie, arbeidsveiligheid en flexibiliteit, zodat lasten tot 500 kg gemakkelijker kunnen worden verplaatst. Dit ontlast niet alleen uw werknemers, maar maakt het werk in het algemeen ook veiliger en aangenamer. Een applaus voor dit multitalent!

Gewoon elektrisch verplaatsen.

De e-module NEO van EUROKRAFTpro.

Comfortabel

Moderne bluetooth-technologie voor kabelloze montage en storingsvrije interne transportmiddelen.

Geen defecte verbinding met andere apparaten die in de buurt zijn.

Veilig

Door een traploze snelheidsregeling met kruipsnelheidsfunctie, geïntegreerde claxon en buikknop ter voorkoming van ongelukken bij het achteruitrijden.

Eenvoudig

De elektroaandrijving beschikt over een draagvermogen van maximaal 500 kg, waardoor er veilig en moeiteloos mee kan worden gewerkt.

Goed om te weten: onze milieutip!

Producten die voldoen aan bijzonder duurzame criteria of die CO2-gecompenseerd zijn, worden nu voor u in onze webshop gemarkeerd met het activeGREEN-label. Zo kunt u groene producten zoals de EUROKRAFTpro e-module NEO op het eerste gezicht herkennen.

Meer elektrisch rijden

Digitalisering en elektromobiliteit – twee megatrends die hand in hand gaan, daarbij moeten zij niet alleen de verregaande netwerkkoppeling van alle dingen aansturen, zij moeten ook ’menselijk’ zijn. Intelligente producten hoeven niet per se sterk geautomatiseerd te zijn; ook ergonomische facilitering loont bij de digitale transformatie. We worden immers niet alleen machtiger, we worden ook ouder en moeten langer beschikbaar zijn voor de werkende wereld. Wat goed dat de e-module NEO analoog en digitaal tegelijk kan doen.

Klaar voor gebruik.

De e-module NEO – voorgecombineerd met onze transportproducten uit eigen productie.

Goed om te weten: onze besteltip!

Een lithium-ionaccu is bij de levering inbegrepen. De lader is optioneel verkrijgbaar. Let op: als u de e-module voor permanent gebruik nodig hebt, moet u de lader extra bestellen om onbeperkte bedrijfstijd te garanderen. Niet vergeten: dankzij het verwisselbare accusysteem hebt u maar één lader nodig voor bijvoorbeeld drie etagewagens.

De update voor uw transport.

Onze ombouwsets voor de e-module NEO

Goed om te weten: onze garantiebelofte!

Bij ons is duurzaamheid altijd inbegrepen: u krijgt 3 jaar garantie op EUROKRAFTbasic-producten en minstens 10 jaar op alle EUROKRAFTpro-artikelen. Beloofd!

Wat bij elkaar past vormt een eenheid.

Producten die compatibel zijn met de e-module NEO.

Klaar voor gebruik

Informatie, tips en wetenswaardigheden over de e-module – om te lezen, te herlezen en te herbestellen.
E-module NEO

Alsof er magie in het spel is.

Ontdek nu de functionaliteiten en speciale kenmerken van de e-module NEO. Via onze productgids kunt u zich oriënteren en worden onze beste e-producten getoond.

Eigen productie

Wens wordt werkelijkheid.

Maar alleen als u onze eigen productie bezoekt: hier maken we het onmogelijke mogelijk voor u. Kom nu meer te weten over hoe wij ideeën voor u tastbaar maken.

Equipped for transport.

Mobiliteit van morgen.

Bij ons gaat u maar in één richting: vooruit! Daartoe bieden wij u de beste transportoplossingen, zodat u met uw goederen precies daar aankomt waar u heen wilt.

Heeft u al gehoord van het KK Lab?

Het nieuwe innovatielab van KAISER+KRAFT – voor alles wat ons vooruithelpt. Hier werken we aan ideeën, producten en innovaties. Omdat we de dingen niet alleen goed voor u willen doen, we willen ze beter doen. Onze resultaten moeten immers niet alleen perfect werken, ze moeten ook leuk zijn. Want alleen dan zijn ze precies wat u altijd al wilde.


Kom gewoon eens langs en maak kennis met Ms K, de directe lijn naar het KK innovatielab. Voor alles wat u nodig heeft om vandaag en morgen perfect uitgerust te zijn.

EUROKRAFTpro e-module NEO mg$

Zonder aandrijving? We hebben iets voor u!

Vanaf vandaag, gewoon ladingen elektrisch verplaatsen. Met onze kleine functionele alleskunner: de EUROKRAFTpro e-Module NEO.

Wij helpen u graag bij de keuze van uw nieuwe e-aandrijving, om achteraf aan te brengen, om te upgraden of te vervangen.