Met een partner komt u verder: Dat geldt ook voor het onderwerp stellingen, want samen ziet u niet alleen beter wat er is, maar ook wat er morgen aankomt. Dit is de enige manier om echte duurzaamheid te bereiken in alles wat u doet, terwijl u toch optimaal uitgerust blijft. Met de juiste EUROKRAFTpro stellingsystemen, bijvoorbeeld.

In een wereld vol ups, downs en ’breedtes’ maken we alles mogelijk met EUROKRAFTpro stellingen die het bedrijf vooruit helpen. Het laat u over meer ruimte in het magazijn beschikken en verder groeien.

Animatie van de EUROKRAFTpro stelling

Stellingen die met u meegroeien

En meedenken.
SLP-compatibel profiel

SLP-compatibel profiel

Hier zit de innovatie in het detail: het EUROKRAFTpro steunframe past op alle SLP-stellingen. U kunt het gebruiken om nieuw en oud perfect te combineren.

EUROKRAFTpro stelling

Gedemonteerd of voorgemonteerd

Monteer ze zelf of bespaar uzelf de moeite van de montage en laat uw nieuwe EUROKRAFTpro stellingen voorgemonteerd leveren. Precies zoals u het wilt.

Draagbalken in kokerprofiel

Draagbalken in kokerprofiel

Gesloten kokerprofielen zorgen voor een hoge stabiliteit en dankzij de inhaakbare steunbalken gaat de montage snel.

Kleuren

Speciale lak mogelijk

Alle verzinkte stellingdelen, profielen, legborden, zij- en achterpanelen zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating, ook leverbaar in de door u gewenste kleur of bedrijfskleur.

Klein beginnen en ruimte winnen

EUROKRAFTpro complete palletstellingen voor een beperkte opslagruimte.

De palletstellingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal voor de stabiele en veilige opslag van gepalletiseerde goederen. Met onze stellingcomponenten en -toebehoren kunt u uw magazijn op maat maken, zodat u zelfs de kleinste ruimtes efficiënt kunt benutten en op elk gewenst moment kunt uitbreiden.

Klein, fijn en binnenkort de uwe: De complete stelling

Kleine EUROKRAFTpro stelling
De verschillende framehoogtes van het EUROKRAFTpro per stelling

We realiseren stellingsystemen tot 7,50 meter hoog.

Individuele uitbreiding: bijpassende aanbouwstelling, gedemonteerd

Hoger, breder, dieper is altijd mogelijk

EUROKRAFTpro palletstellingen voor grotere opslagoppervlakken.

Met een doordachte planning vergroten we uw bestaande opslagcapaciteit en maximaliseren we de beschikbare ruimte in alle drie de dimensies. De juiste palletstelling van EUROKRAFTpro is flexibel, robuust en variabel, maar bovenal is hij duurzaam. Dit betekent dat u ideaal bent uitgerust voor alles wat u morgen wilt plannen of palletiseren.

EUROKRAFTpro stellingen

Vakkundig stapelen: palletstellingsysteem


Uitwendige afmetingen

Breedtes:

- Basisstelling + 200 mm 

- Aanbouwstelling + 100 mm 

Dieptes:

- Nominale afmetingen 

EUROKRAFTpro palletstelling

Minstens 4 stellingen naast elkaar, anders moet de veldlast van de stellingen worden verminderd door minder te belasten.

Let op: Voor valbeveiliging moeten de buitenste stellingframes minstens 500 mm hoger zijn dan het bovenste opslagniveau. Gangen en overhangende bouw moeten worden beveiligd met een geschikte stellingbedekking om te voorkomen dat opgeslagen goederen naar beneden vallen. Aanrijbeveiligingen moeten op buitenframes en drive-throughs worden gemonteerd.

Voor alles wat wordt gebouwd. Of kapot gaat

EUROKRAFTpro stellingonderdelen en toebehoren.

Men weet nooit wat er morgen zal zijn of wat er vandaag kan gebeuren. Moeten bijvoorbeeld steunbalken of steunframes worden vervangen vanwege de leeftijd of ongevallen? Daar hebben we de stellingen voor, of wilt u een bestaande stelling uitbreiden of ombouwen? Wij kunnen u de juiste losse componenten en de juiste toebehoren aanbieden, zoals gaasachterwanden, spaanplaatlegborden of doorschuifbeveiligingen.

EUROKRAFTpro stellingonderdelen en toebehoren

Het beste teamwerk: steunframe, steunbalk en toebehoren

Nog meer flexibiliteit: steunbalken voor palletstellingen, inhaakbaar, enkele component

EUROKRAFTpro stellingdetail

Hier komen de details aan bod

Het steunframe voor SLP-palletstellingen.

Nog voordat een belangrijk detail voor de stelling ontbreekt, hebben we voor u een alternatief ontwikkeld dat past: Het steunframe voor SLP-stellingen in het magazijn; hiermee kunt u nu perfect nieuw en oud combineren.

Klaar voor gebruik op elk gewenst moment: Steunframe voor palletstellingen, gedemonteerd of voorgemonteerd, klaar voor installatie


Uitwendige afmetingen

Breedtes:

- Basisstelling + 200 mm 

- Aanbouwstelling + 100 mm 

Dieptes:

- Nominale afmetingen 

Aanvullende toebehoren: 

Spaanplaatpanelen, roosters, stalen legborden, doorschuifbeveiligingen, dieptehoekframes voor gaasboxen en pallets maken het mogelijk om de palletstellingen op verschillende manieren te gebruiken. Met de verschillende afdekkingen voor draagbalken kunnen zelfs zware, niet gepalletiseerde goederen veilig worden opgeslagen.

Driedimensionaal groeien

Onze producten groeien mee.

Voor stapelen in de hoogte

Onze productgids voor de opbouw van stellingen.
Stellingsystemen

Welk stellingsysteem is het juiste voor u?

Plan eenvoudig en veilig wat groot is

We maken het graag zo ongecompliceerd mogelijk voor u.

Houd rekening met de hoogte van de ruimte, de hefhoogte van de heftruck en de hoogte van een beladen pallet. Zorg er verder voor dat de gangen breed genoeg zijn voor uw heftruck.

Uitgebreid aanbod aan services

Had ik maar, was ik maar, daar is geen sprake van.
Meer dan alleen een handvol services

In principe hoeft u alleen maar te bestellen.

We doen al het andere.

KK is er voor u!

SLP of NIEUW?

Met onze EUROKRAFTpro stellingen zit u altijd goed en tegelijkertijd kunt u zich verheugen op sterk verkorte levertijden. Dat betekent dat de toekomst nog sneller naar u toe komt, maar alleen als u nu belt, de directe lijn naar ons KK Lab bestaat al.