Ruimtelijke planning en uitvoering. Met de projectdienst van KAISER+KRAFT.

Projecten: Mogelijk maken

Nieuwe hal. Modulaire kantoren in een hal. Intelligente ruimteverdelers. Of op maat gemaakte oplossingen voor het magazijn? Assembleren, plannen, installeren. Maar wat de taak ook is... wij zorgen ervoor.

Wedden dat ons team ook een glimlach op uw gezicht kan toveren? Onze specialisten komen niet zomaar uit de lucht vallen, maar staan direct bij u op de stoep om alles te implementeren wat u in gedachten heeft. Dus aan de slag: Het idee komt van u, het materiaal van ons.

Zo benaderen wij projecten.

Voorbereiding

1. Voorbereiding

In een persoonlijk gesprek noteren we eerst al uw wensen: De grootte van de ruimte en de inrichting, ergonomische aspecten en al het andere dat voor u belangrijk is.

Plannen en organiseren

2. Plannen en organiseren

Wij vertalen uw eisen in een plan en organiseren alles om dit plan uit te voeren. Om u een exact beeld te geven van uw kamers, werken wij met de pCon.planner. Hiermee kunnen wij ruimten in 2D visualiseren, en fictief opbouwen, inrichten en aanpassen.

Implementeren en voltooien

3. Implementeren en voltooien

Wij zorgen ervoor dat alles daar komt waar het moet zijn. Wij coördineren de dienstverleners en de levering en montage en na de voltooiing van de montage voeren wij samen met u ook de eindoplevering uit.

Controleren en onderhouden

4. Controleren en onderhouden

Het maakt niet uit of het gaat over inrichting zoals stellingen. Of apparatuur zoals hefwagens. Wij zorgen ervoor dat alles functioneel en veilig blijft. Onze klantendienst controleert, repareert en onderhoudt. Wij verlenen ook graag service aan producten die u niet bij ons hebt gekocht.

Wij zorgen er wel voor.

U krijgt alles wat we bieden: Jarenlange ervaring, persoonlijk en laagdrempelig advies, en de instelling om ook complexe situaties aan te nemen en op te lossen. Als u dat wenst, nemen wij bovendien ook graag de hele projectrealisatie op ons; van de eisen voor de planning, de organisatie en het verkrijgen van goedkeuringen tot de levering van de goederen, de oplevering en de eindoplevering. Zo worden ideeën projecten. En soms ook de toekomst.

Daag ons uit. Neem telefonisch contact met ons op via +32 0 2 720 61 97 of stuur een e-mail: info@kaiserkraft.be

Persoonlijk

Persoonlijk

Eén contactpersoon zorgt voor al uw wensen.

Ervaren

Ervaren

Onze projectmanagers hebben vele jaren projectervaring.

Veelzijdig

Veelzijdig

Wij voeren projecten uit voor een breed scala aan industrieën.

WILO – De fabriek in de fabriek, Dortmund, Noordrijn-Westfalen

Bij de planning en uitvoering van het project moest met veel factoren rekening worden gehouden en moesten deze op elkaar worden afgestemd. Te beginnen met de afzonderlijke producten, waarvan de beschikbaarheid en leveringstermijn moesten worden afgestemd op belangrijke stappen in het project. Aan de eis dat het ruimteconcept maximale flexibiliteit mogelijk moest maken en tegelijkertijd kon worden voldaan aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en geluidsisolatie.

Een belangrijke succesfactor was de planning en ondersteuning. Dit zorgde ervoor dat de planning werd nageleefd en dat zelfs last-minute wijzigingsverzoeken van de klant onmiddellijk konden worden aangepast.

Projecten en referenties wt$

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Weet u wat een bewegende tafel is? In dit geval is het de succesvolle industrieel-artistieke combinatie van een KAISER+KRAFT schaarhefwagen met het idee van de interieurdesigner Ivonne Krehl. De begane grond van het 300 jaar oude en op de monumentenlijst geplaatste decanaatgebouw in Ludwigsburg moest worden heringericht als ontmoetingsplaats: in het midden van het geheel een beweegbare tafel die uitnodigt tot verblijven. Ervaar nu wat men allemaal met een schaarhefwagen kunt doen.

Projecten en referenties pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Wist u dat ook kamers kunnen glimlachen? Deze indruk wordt in ieder geval gewekt als u de Trumpf-receptie betreedt. Samen hebben we deze plek opnieuw ingericht voor een nieuwe dagelijkse businessdag zodat medewerkers, klanten en zakenpartners hier niet alleen van harte welkom zijn, maar nu ook op een gezondheidsveilige manier.

Projecten en referenties pha

ZOTT, Mertingen, Beieren

Zwarte gangen, hygiënesluizen en strenge toegangscontrole? Welkom in de wereld van levensmiddelenproducenten, waar strenge hygiënevoorschriften gelden en doordachte ruimteconcepten nodig zijn. KAISER+KRAFT richtte voor een nieuwe productielocatie van de grote zuivelfabriek Zott onder andere de gemeenschappelijke ruimten in.

Projecten en referenties pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT Duitsland niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland op volle zee – Helgoland.

Projecten en referenties pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.

Projecten en referenties pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Beieren

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.

Projecten en referenties wt$

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textiel serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt verhuisd naar een nieuwe vestiging. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op de 1.800 m² totale oppervlakte vol moderne en ergonomische werkplekken en openbare ruimtes – gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.

Projecten en referenties pha
Projecten en referenties mg$

Wij maken het voor u mogelijk

Een fabriek binnen de fabriek. Een tafel als kunstwerk met schaarlift. Of lachende kamers. Wij kijken er nu al naar uit om het onmogelijke voor u mogelijk te maken.