Over ons

Projecten en referenties

Bij KAISER+KRAFT vinden klanten alles voor hun bedrijf. De taken van de verzendhandel houden niet op bij de verkoop van producten, maar omvatten ook planning en advies. Op de volgende pagina's presenteren wij een aantal afgeronde projecten van onze onderneming, die in heel Europa werkzaam is. Wij hopen dat deze projecten u de omvang en de aanpak van de volledige begeleiding van een project verduidelijken.

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Weet u wat een bewegende tafel is? In dit geval is het de succesvolle industrieel-artistieke combinatie van een KAISER+KRAFT schaarhefwagen met het idee van de interieurdesigner Ivonne Krehl. De begane grond van het 300 jaar oude en op de monumentenlijst geplaatste decanaatgebouw in Ludwigsburg moest worden heringericht als ontmoetingsplaats: in het midden van het geheel een beweegbare tafel die uitnodigt tot verblijven. Ervaar nu wat men allemaal met een schaarhefwagen kunt doen.

Projecten en referenties pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Wist u dat ook kamers kunnen glimlachen? Deze indruk wordt in ieder geval gewekt als u de Trumpf-receptie betreedt. Samen hebben we deze plek opnieuw ingericht voor een nieuwe dagelijkse businessdag zodat medewerkers, klanten en zakenpartners hier niet alleen van harte welkom zijn, maar nu ook op een gezondheidsveilige manier.

Projecten en referenties pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Solnechnogorsky

Nieuwe fabriek in Rusland, 40 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Moskou met een oppervlakte van 85 hectare: Hallo bij Mercedes-Benz Manufacturing.

Projecten en referenties pha

ZOTT, Mertingen, Beieren

Zwarte gangen, hygiënesluizen en strenge toegangscontrole? Welkom in de wereld van levensmiddelenproducenten, waar strenge hygiënevoorschriften gelden en doordachte ruimteconcepten nodig zijn. KAISER+KRAFT richtte voor een nieuwe productielocatie van de grote zuivelfabriek Zott onder andere de gemeenschappelijke ruimten in.

Projecten en referenties pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT Duitsland niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland op volle zee – Helgoland.

Projecten en referenties pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.

Projecten en referenties pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Beieren

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.

Projecten en referenties wt$

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Noordrijn-Westfalen

Ralf Müller zorgt voor mobiel onderdak voor kippen en wij leveren de bijpassende onderwagens. Vanuit onze samenwerking zijn sinds 2013 al meer dan 100 kippenhokken met behulp van onze onderwagens gebouwd.

Projecten en referenties pha

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textiel serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt verhuisd naar een nieuwe vestiging. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op de 1.800 m² totale oppervlakte vol moderne en ergonomische werkplekken en openbare ruimtes – gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.

Projecten en referenties pha