+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Verwijzingssysteem industriële reiniging

Met de volgende pictogrammen willen wij u bij de productkeuze ondersteunen en u een snel overzicht van de voordelen van de afzonderlijke producten geven.

Filterreiniging

Bij apparaten met dit symbool wordt de geïntegreerde filter automatisch gereinigd. Zo wordt de capaciteit van het apparaat op een hoog niveau gehouden.

Geluidsarm

Apparaten met dit symbool hebben relatief weinig geluidsontwikkeling. Zo kunnen ze in bereiken worden gebruikt waar harde achtergrondgeluiden ongewenst zijn.

Extra contactdoos

Apparaten met dit symbool hebben een contactdoos op het product. Daarmee kunnen elektrische apparaten worden gebruikt zonder dat er kabelhaspels nodig zijn. Minder kabels betekent minder struikelgevaar. Bovendien kan het elektrische apparaat gemakkelijk worden schoon gezogen.

Easy-Press®

Het Easy-Press® hogedrukpistool is ergonomisch vormgegeven en gemakkelijk te bedienen. Houd- en trekkrachten worden gereduceerd en dat zorgt ook bij langere arbeidsintervallen voor vermoeidheidsvrij werken.

Microvezels

Hier vindt u het reinigingstextiel van microvezels. Door de structuur van de vezels is dit textiel bijzonder efficiënt. Meer informatie over het thema microvezels vindt u onder: Microvezels in de reiniging.

Zonder handcontact

Mops met dit pictogram kunnen worden uitgewrongen zonder dat de vervuilde mop met de handen in contact komt. Door de bevestiging aan de mophouder kan de mop door middel van het losmaken van de voetvergrendeling worden samengeklapt, uitgespoeld en vervolgens in de pers worden uitgewrongen.

Milieuvriendelijk

Dit pictogram geeft aan dat bij deze producten het milieu in het middelpunt staat. Hier worden procedures en materialen gebruikt die een duurzame omgang met het milieu ondersteunen.
Onze TOP-PRODUKTEN uit deze aankoopgids
QUIPO - Professionele reinigingsset
met enkele rolemmer van 30 l
Excl. BTW
225,-
Vensterreinigings-set
ruitenwasser, ruitenwassers, raamtrekkers, raamtrekker, emmer, emmers
Excl. BTW
109,-
Dweilwagen
1 enkele rolemmer van 27 liter met duwbeugel
Excl. BTW
119,-
Dweilwagen
2 dubbele rolemmers van 17 liter met duwbeugel
Excl. BTW
135,-
Dweilwagen
2 dubbele rolemmers van 27 liter met duwbeugel
Excl. BTW
139,-
Dweilwagen
2 dubbele rolemmers van 17 liter, met afvalzakhouder
Excl. BTW
155,-
Dweilwagen
1 enkele rolemmer van 30 liter
Excl. BTW
155,-
Dweilwagen
1 enkele rolemmer van 25 liter
Excl. BTW
175,-
Dweilwagen
2 dubbele rolemmers van 25 liter
Excl. BTW
249,-
Dweilwagen
2 dubbele rolemmers van 15 liter
Excl. BTW
239,-
terug naar boven

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken