Dossierkasten

Ontdek onze archiefkasten. Deze dossierkasten worden het meest gebruikt in een kantooromgeving. U vindt hier archiefstellingen en archiefkasten van hele goede kwaliteit en in alle formaten. Heeft u nood aan kleine archiefkasten of wilt u eerder een grote dossierkast.

In de categorie Dossierkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, C+P, BISLEY.

Relevant
Aantal artikelen: 27

Waarom zijn dossierkasten nodig?Onze archiefkasten met beugelgrepen worden het meeste verkocht. Deze bestaan uit laden die met behulp van een beugelsysteem uit de kast kunnen worden getrokken. Wij hebben deze archiefkasten ook met greeplijsten. Wilt u graag dat wij archiefkasten of dossierkasten komen plaatsen, hoeft u maar één ding te doen: ons contacteren. Ontdek ook onze archiefrekken waarmee u alle dossiers zonder problemen kunt opbergen.
Wilt u uw kantoor herinrichten, dan kunt u zeker ook bij ons terecht. Bekijk zeker ook eens onze bureaulampen of bureautafels . Wanneer u deze archiefkasten koopt, bent u zeker van een goede service. Mits een aanvraag tot plaatsing, komen wij deze uitvoeren op een gewenste datum. Natuurlijk wanneer u uw kantoorruimte gaat inrichten, hebt u ook baat bij nieuwe bureaustoelen en ladeblokken.

Ondanks de digitalisering en het feit dat er op kantoor steeds minder papier wordt gebruikt, zijn er documenten die in ieder geval altijd in papieren vorm worden gearchiveerd. Als u zich afvraagt welke dit zijn, denk dan aan uw laatste rapport. Ook laten wij graag universitaire diploma's, getuigschriften of voor het werk belangrijke aanvullende kwalificaties aan de muur zien in vitrines. Administratieve afdelingen in scholen, universiteiten of personeelsafdelingen slaan dergelijke en andere waardevolle documenten daarentegen op in archiefkasten. Ja, er zijn faciliteiten die niet zonder archiefkasten kunnen. Zo zijn bijvoorbeeld archiefkasten onmisbaar voor artsenpraktijken en advocatenkantoren. De dossiers moeten namelijk te allen tijde kunnen worden overgedragen aan patiënten en klanten. Waar honderden patiëntendossiers, proefwerkresultaten, persoonlijke dossiers of juridische documenten moeten worden opgeslagen, moet men ook denken aan de bescherming van gevoelige gegevens. Volgens de DSGVO zijn persoonlijke gegevens niet altijd gemakkelijk toegankelijk. Daarom raden wij u aan om voor dergelijke documenten afsluitbare archiefkasten te gebruiken.Archiefkasten – Vertegenwoordigers van structuurOpen, dicht, open, dicht, in faciliteiten waar archiefkasten worden gebruikt, kunt u er met een handteller naast staan en dan heeft u behoorlijk wat te doen. Een lade gaat enkele honderden keren open zodat patiëntendossiers of andere belangrijke documenten uitgenomen kunnen worden en weer teruggeplaatst. De laden gaan niet alleen vaak, maar vooral ook snel open. Dankzij de structuur die in de archiefkasten heerst, vindt u in een mum van tijd het document dat u nodig heeft.Waar zijn archiefkasten van gemaakt?Meubilair dat voortdurend in gebruik is, moet ook gemaakt zijn van materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarom zijn de archiefkasten in onze webshop bijzonder robuust en stabiel. Wij bieden varianten van plaatstaal, gepoedercoat of gemoffeld. Deze zijn niet alleen slijtvast, maar ook mooi. Zo blijft het positieve totaalbeeld van uw arbeidsruimtes overeind.Wij bieden archiefkasten aan in gangbare kleuren zoals lichtgrijs, zuiver wit, ultramarijnblauw of zwart. Deze kleuren zijn prachtig te combineren met uw bestaande meubilair. Bijvoorbeeld als u meer indexkaarten heeft dan plaats, of als u archiefkasten wilt afstemmen op de reeds bestaande stellingen en kasten in uw ruimtes.Trouwens: U ontvangt uw archiefkasten volledig door ons gemonteerd, zodat u geen extra inspanningen hoeft te leveren bij de montage.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Bezemkasten | Kledingkasten | Wandvitrines | Transportkoffers | Hangmappenladen | Kluizen | EUROKRAFT gereedschapskasten | Wolf garderobekasten