+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Toepassing
 

Stekkerdozen

Als in het kantoor of bedrijf nieuwe apparaten worden aangeschaft, begint vaak de zoektocht naar stekkerdozen! Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken, want wij bieden hier stekkerdozen voor computers, lampen en ventilatoren, lamineerapparaten en alles wat er nog moet worden aangesloten.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Stekkerdoos, 6-voudig
h x b x d = 65 x 400 x 45 mm
Excl. BTW
99,90
Stekkerdoos
zesvoudig, aluminium behuizing
Excl. BTW
vanaf 92,90
Nieuw
Dubbele contactdoos
voor contactdooslijst
Excl. BTW
54,90
Nieuw
Excl. BTW
87,90
Er zijn 4 artikelen gevonden
Met stekkerdozen is er stroom voor iedereen
Ook stekkerdozen zijn online verkrijgbaar. Opdat alle apparaten op kantoor kunnen worden aangesloten, zijn meervoudige stekkerdozen een must. Door uitschakelbare stekkerdozen kan bovendien op efficiënte wijze stroom worden bespaard. Het gebruik van een meervoudige contactdoos met schakelaar scheidt alle apparaten met één handeling volledig van het stroomnet. Daarbij hoeven niet alle stekkers één voor één uit het stopcontact te worden getrokken. Wees echter voorzichtig met het serieschakelen van meerdere stekkerdozen. De bovengrenzen van het vermogen van zekering en stopcontacten moeten te allen tijde in acht worden genomen.

Professionals voor IT-inrichtingen
Overspanning is een van de grootste bedreigingen voor hoogwaardige elektrische apparatuur. Met name complexe installaties, zoals pc-meubels reageren uiterst gevoelig op spanningspieken. Een enkele blikseminslag in de stroomleiding kan hardware onherstelbaar beschadigen. Dit kan echter eenvoudig worden voorkomen door stekkerdozen met overspanningsbeveiliging. Laat het onweer maar komen! De doordachte bevestigingsmogelijkheden van de stekkerdozen uit ons online-assortiment maken een praktijkgerichte, flexibele montage en een gebruik op aangename hoogte mogelijk.
Producten vergelijken