Presentatiekoffers

Presenteer als een professional met onze presentatiekoffers! Ze zitten tjokvol met alles wat u nodig heeft om van uw vergadering een succes te maken. Van stiften tot papier en van scharen tot tape: zo komt u pas écht goed voorbereid de zaal binnen wandelen. Ontdek alle presentatiekoffers in ons assortiment en bestel.

In de categorie Presentatiekoffers bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 14

Alles bij de hand met een presentatiekofferGaat u binnenkort een workshop geven? Of wilt u een brainstormsessie leiden? Dan is het verstandig om een presentatiekoffer mee te nemen. Deze bevat kaartjes, stiften en andere spullen waarmee de beste ideeën opgeschreven en geordend kunnen worden. Zakelijk succes begint hier!Wat mag niet in uw presentatiekoffer ontbreken?Wat zit er allemaal in een presentatiekoffer? Wij zetten het voor u op een rijtje.
Papieren kaarten in verschillende kleuren en vormen


Pennen of stiften om mee te schrijven


Tape, prikkers of magneten om de kaarten op te hangen op (bijvoorbeeld op wandborden of infoborden)


Handige extra’s (afhankelijk van het model dat u kiest)Hoeveel past er in uw presentatiekoffer?In ons assortiment vindt u veel aluminium presentatiekoffers van Magnetoplan. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik - en kunnen ook wel tegen een stootje. De meest uitgebreide modellen zijn gevuld met maar liefst 2800 onderdelen (lees: kaarten, stiften en meer). U kunt trouwens ook kiezen voor een presentatiekoffer op wielen. Als u juist op zoek bent naar een compacte beginnersset, gaat u gewoon voor een exemplaar met 1800 onderdelen.Het grootste deel van de ruimte in onze vergaderkoffers wordt in beslag genomen door de papieren kaarten, maar… na verloop van tijd raken deze op. Het is dus verstandig om ze af en toe opnieuw te kopen. U kunt onze aluminium of kunststof presentatiekoffers ook leeg bestellen en de bijbehorende compartimenten geheel naar eigen wens vullen. Het is verstandig om, ook hier, zo veel mogelijk kaarten in op te bergen.Is een vergaderkoffer geschikt voor u?Met een presentatiekoffer vervoert u alles wat u nodig heeft tijdens vergaderingen moeiteloos van A naar B. De inhoud blijft altijd intact. Al met al is een vergaderkoffer dus zeker de investering waard. Waar wacht u nog op?Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Tijdschriftenstellingen | LED-displays | Papiersnijmachines | Vakantieplanners | Magnetoplan-projectieschermen