+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Breedte
Eigenschap
Hoogte
Kleur tafel
Oppervlak
Producttype
Uitrusting
 

office akktiv Whiteboards

Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
office akktiv - Design wandbord
plaatstaal, geëmailleerd
Excl. BTW
vanaf 52,90
Excl. BTW
vanaf 309,-
Excl. BTW
vanaf 38,90
Excl. BTW
vanaf 429,-
Excl. BTW
vanaf 67,90
Er zijn 6 artikelen gevonden

Whiteboards en prikborden van office akktiv – georganiseerd optreden eenvoudig en snel

In discussies en presentaties goed voor de dag komen en het publiek erbij betrekken – de whiteboards en prikborden van office akktiv bieden hiervoor de beste voorwaarden. De whiteboards en prikborden van office akktiv zijn voorzien van een stevig aluminium frame en kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de muur. Als prikbord met stoffen bekleding, gemaakt van kurk of kurklinoleum voor het vastpinnen van notities, visitekaartjes of afbeeldingen of als whiteboard voor het beschrijven; u kunt de whiteboards en prikborden van office akktiv veelzijdig gebruiken. De whiteboards zijn ook magnetisch en hebben een glad oppervlak zodat de boardmarker droog uitwisbaar is. Bovendien zijn de whiteboards van office akktiv ook uitgerust met een geïntegreerd aflegplateau.

office akktiv is een van onze vele bekende merken en biedt een groot assortiment producten voor optimale kantoorinrichting. Bureaustoelen, vergadertafels, vitrinekasten en de whiteboards en prikborden van office akktiv vormen slechts een fractie van het hoogwaardige assortiment.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken