+32 800 12 899 

Ruimtesystemen voor een optimale indeling van de ruimte
Ruimtesystemen leveren een functionele meerwaarde voor iedere ruimte die kan worden verdeeld. Niet alleen opdrachtgevers uit de industrie en de economie weten de voordelen van een flexibele ruimteverdeling te waarderen. Ook instanties, gemeenten en verenigingen zien de mogelijkheden van doeltreffende, tijdelijke oplossingen voor verbouwingen of tijdelijk veranderde eisen aan ruimten met een functionele uitrusting. Onze ruimtesystemen worden gepland aan de hand van de individuele wensen, maar altijd met een uitgekiend systeem. Zo ontstaan met de ruimtesystemen uit de webshop meestal zeer hoogwaardige en tegelijkertijd voordelige oplossingen. Met de flexibele scheidingswandsystemen, die ontworpen zijn voor een optimale variabiliteit, ruimte-economie en rendabiliteit, kan onafhankelijk van de bouwkundige voorwaarden op nieuwe werkvormen en ondernemingsstructuren worden ingespeeld. De gebruiksmogelijkheden van de mobiele ruimtesystemen uit onze webshop zijn praktisch oneindig. Door de afwerking met speciaal geselecteerde materialen en aanpasbare installaties ontstaat een meerdimensionale bruikbaarheid uit een universeel inzetbaar, afgesloten schakelsysteem. Daarom zijn ruimtesystemen zeer geschikt voor vergaderzalen en combinatiekantoren, want ze zijn snel en efficiënt op- en omgebouwd en afgebroken.

Opslagcontainers als ruimtesysteem – optimale tijdelijke oplossing
Ook opslagcontainers gelden als systeemoplossing voor bouwplaatsen, bedrijfsterreinen, magazijnuitbreidingen of probleemoplossingen. Deze containervariant is zeer geschikt om in korte tijd eenvoudig transportcapaciteit of opslagruimte te creëren. Ze reduceren vrachtkosten en montagetijden en staan onmiddellijk ter beschikking. De voordelen van een opslagcontainer zijn bijzonder goed zichtbaar bij gebruik op wisselende locaties. De toepassingsmogelijkheden van deze ’ruimtewonders’ hebben zich bewezen in de toerisme-, sport- en evenementenbranche: als berghok, archief of depot. Opslagcontainers worden bovendien steeds vaker gebruikt als containerkantoor. Met name op bouwplaatsen, waar dringend ruimte nodig is voor de administratie en projectplanning, worden deze containers vaak gebruikt als werkplek. Al onze aangeboden varianten zijn vanzelfsprekend robuust afgewerkt en bieden snel en eenvoudig een onderkomen voor materiaal, apparatuur en gereedschap. Opslagcontainers bieden alle voordelen die de tijdelijke beschikbaarstelling van ruimte voordelig en efficiënt maakt. In ongemonteerde toestand besparen ze bovendien montage- en transportkosten.

Ruimtesystemen

Ruimtesystemen bieden u een ruimte in een ruimte. Daarbij kunt u denken aan een klein kantoor in een productiehal, de koffiekamer in een autogarage of een container voor de tijdelijke buitenopslag. Alles is mogelijk en de nodige artikelen vindt u bij ons.
Onze productcategorieën
Opslagcontainers
U heeft veel op te bergen, maar weinig ruimte? Opslagcontainers kunnen dan een ...
Stalen entresols
Het beschikbare oppervlak intelligent benutten? Geen probleem met onze ...
Strokengordijnen
Strookgordijnen zijn ideaal als machinebescherming of halscheiding. Ook als ...
Systeemkantoren
Haal meer uit uw bedrijf! Meer ruimte, meer rust, meer productiviteit. Met ...
Veiligheidshekken
Een veiligheidshek of beschermingsgaas is bij draaiende machines en installaties ...
Producten vergelijken