Merk
Zitting- en leuningmateriaal
Zitmechanisme

Kantoorstoelen

Bureaustoelen of kantoorstoelen hebben een belangrijke functie in het bedrijf. Deze stoelen worden gebruikt door uw werknemers of door u zelf. Bekijk daarom zeker ons assortiment van bureaustoelen. Werk het best comfortabel en zonder enige stress.

In de categorie Kantoorstoelen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Topstar, interstuhl, VLUV, Dauphin, EUROKRAFTpro, TrendOffice, Prosedia, EUROKRAFTbasic, MAYER.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 148
Toon:

Bureaustoelen en directiefauteuils: gezond zitten is kinderspel!U bent al goed op de hoogte van het belang van de juiste bureaustoelen en directiefauteuils voor de gezondheid van uw medewerkers. Ergonomische bureaustoelen zijn hierbij belangrijk deze functionaliteit zit dan ook verborgen in de ogenschijnlijk meest compacte modellen.Bij deze bureaustoelen horen natuurlijk ook goede bureautafels. Deze tafels hebben een goede reputatie als het over kwaliteit gaat. Bekijk zeker ook onze bezoekersstoelen en onze vergadertafels. Richt uw kantoor dusdanig in zodat u op elke klant indruk kunt maken. Iedereen komt graag in een professionele omgeving. Denk ook aan uw werknemers die iedere dag bij u op kantoor moeten werken. Hun gezondheid primeert, en kies daarom voor verstelbare bureaus.Wat is het verschil tussen een bureaustoel en een directiefauteuil?De directiefauteuil, meestal met armleuningen, ziet er indrukwekkend uit, is goed gestoffeerd, bestaat grotendeels uit hoogwaardige meubelstoffen en ziet er op het eerste gezicht uit alsof er een bedrijfsleider in zit. Dit betekent echter niet dat hij functioneler is dan een bescheiden bureaustoel.

Directiefauteuils genieten een ononderbroken populariteit omdat ze er comfortabeler uitzien en u uitnodigen om lang te zitten. Dit geldt echter ook voor compactere ergonomische werkstoelen die het lichaam in de optimale schrijf- en werkhouding aan de betreffende tafel ondersteunen.

Waarop let ik bij de keuze van bureaustoelen en directiefauteuils?
Een bureaustoel is altijd de juiste keuze als hij perfect past bij de gebruiker, de beschikbare ruimte en de taak. Het is zeer belangrijk dat u niet alleen aandacht besteedt aan de algemene hoekstenen van gezond zitten en de factoren van een goede bureaustoel, maar ook goed kijkt naar de betreffende medewerker.Verschillende lichaamsgroottes, gewichten en fysieke beperkingen vereisen verschillende zitdieptes, rugleuninghoogtes en ondersteuningsfuncties. Dit zorgt ervoor dat de stoel is afgestemd op uw individuele behoeften.Natuurlijk speelt ook de hoge kwaliteit van de materialen een rol. Deze moeten hygiënisch, zo goed mogelijk ademend, robuust en toch comfortabel zijn.

Ergonomische bureaustoelen: wanneer zijn bureaustoelen ergonomisch verantwoord?Ergonomie in het kort betekent dat de stoel zich in elke factor aanpast aan de gebruiker en zo traploos mogelijk kan worden aangepast. Dit geldt niet alleen voor de hoogte, maar ook voor de rugleuning en de zithoek. Het zorgt ervoor dat het ondersteunende contact van de rugleuning met de stoel nooit verbroken wordt. Bovendien biedt een ergonomische bureaustoel subtiele prikkels voor de gebruiker om zich van tijd tot tijd te bewegen. U kunt dit ook bereiken met wipmechanismen en een soepele rotatie.Als u hulp nodig heeft bij de selectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.