+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Artikel
Serie
Kleur
Hoogteverstelling
Eigenschap
Diepte
Breedte
 

Verstelbare bureaus

Opzoek naar in hoogte verstelbare bureautafels? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben elektrisch verstelbare bureaus of manueel verstelbare bureautafels. Deze verstelbare bureaus zijn gemaakt met de juiste precisie en kwaliteit die het nodig heeft. Grijze verstelbare bureaus worden het meeste verkocht. Heeft u last van uw rug, dan kunt u rechtstaand werken met onze verstelbare bureaus.
Er zijn 44 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 44 artikelen gevonden

In hoogte verstelbare bureaus – Blijf in bewegingVandaag de dag is het zittend werken gebruikelijk. Geen wonder dat bijna elke derde volwassene regelmatig last heeft van rugpijn. Het enige dat helpt is om een gezonde zithouding te garanderen is vaker op te staan. Met in hoogte verstelbare bureaus van KAISER+KRAFT kan het allebei.Waarom in hoogte verstelbaar?Een normaal bureau op de juiste hoogte is immers genoeg, nietwaar? De kanttekening: De juiste hoogte verandert steeds, bijvoorbeeld door het soort werk of de instelling van de bureaustoel.Bovendien moeten uw medewerkers met een conventioneel bureau blijven zitten. Met een sta-/zitwerkplek kunnen ze ook staande e-mails verwerken. Klinkt vermoeiend, maar voelt goed en gezond. Regelmatige lichaamsbeweging op het werk stimuleert de bloedsomloop en voorkomt rugpijn. Zo kunnen uw medewerkers zich beter concentreren op hun werk en hebben ze minder ziektedagen. Een klassieke win-win situatie.Hoe stel ik de in hoogte verstelbare bureaus in?Handmatig of elektrisch. Bij elektrische bureaus is één druk op de knop voldoende om de positie traploos in te stellen. Dus zelfs spontane positiewisselingen zijn geen probleem. Sommige tafels hebben ook een memorypositie. Op deze manier kunt u verschillende favoriete hoogtes opslaan, zeer praktisch voor veel voorkomende opstaan en gaan zitten.Op welke eigenschappen moet u letten?In hoogte verstelbaar zijn is één ding. Trouwens, u heeft een keuze:  • Handmatig of elektrisch: Handmatig in hoogte verstelbare bureaus zijn de meest economische optie. Elektrische motoren bieden comfort, vooral met extra functies zoals memorytoetsen.

  • Afmetingen: De statafels zijn bij KAISER+KRAFT verkrijgbaar in verschillende maten, van compact en plaatsbesparend tot bijzonder royaal.

  • Vorm: Klassiek rechthoekig is niet ideaal voor uw behoeften? Kies dan voor een vrije-vormtafel of bijvoorbeeld gekoppelde werktafels.

  • Extra's: Een kabelgoot is ideaal voor een opgeruimde werkplek. Een ballonbevestiging creëert extra ruimte voor vergaderingen in kleine kring.

  • Optiek: Ook de buitenkant is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe, in hoogte verstelbare bureau een mooi figuur slaat in zijn omgeving, kunnen wij u voorzien van tafels in elegant design en verschillende kleuren, van ahornhoutdecor tot lichtgrijs en wit.


Welke andere toebehoren dragen bij aan een ergonomische werkplek?De beste tafel ontvouwt zijn volledige werking alleen in combinatie met een goede stoel. Daarom vindt u in onze winkel een bijzonder grote keuze aan stoelen, van werkkruk en stahulp tot bureaustoelen met wielen. Verrijdbare ladeblokken zijn bijzonder geschikt om direct aan het in hoogte verstelbare bureau op te bergen. Kantoormeubilair zoals kasten en stellingen bieden nog meer opbergruimte.Tot slot nog een tip – of zelfs twee: houd u aan de geldende richtlijnen voor werkplekinrichting en als u niet weet wat u moet doen, vraag het ons dan gewoon. Wij helpen u graag met uw selectie.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | Beschermmatten | Zwenkarmen | Ladeblokken | Kledingkasten | bimos werkkrukken | EUROKRAFT werkkrukken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken