+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Zithoogte
Materiaal
Hoogteverstelling
Frame-uitvoering
 

Werkkrukken

Werkkrukken bieden veel beweeglijkheid en vrije ruimte als de werkplek beperkt is of als het beroep veel flexibiliteit vereist. Deze handige producten brengen u van links naar rechts, naar boven en weer omlaag. Wat u maar wilt, of wat uw werk van u verlangt.
Er zijn 115 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Werkkrukken
Er zijn 115 artikelen gevonden
Werkkrukken voor flexibele werkplaatsen
Werkkrukken bieden in de meest uiteenlopende werkomstandigheden een effectieve zitmogelijkheid om aangenaam te kunnen werken. Met werkkrukken op wielen werkt u bijzonder flexibel en mobiel. Ze zijn ook als stabiele stahulpen verkrijgbaar. Deze maken met draai- en zwenkbare zitvlakken eveneens een grote beweeglijkheid mogelijk en hebben vele ergonomische voordelen. Een traploze hoogteverstelling bevordert het zitcomfort en de individuele aanpassing aan het lichaam van de desbetreffende medewerker. Als werkkrukken met rollen worden gebruikt, is het raadzaam om deze aan te passen aan de ondergrond. Rollen kunnen voor industriële ondergronden, tapijten, bureaustoelmatten en andere ondergronden geoptimaliseerd worden. Door lastafhankelijk geremde krukrollen is het alledaags gebruik bijzonder praktisch. Handig is bovendien een aangebrachte gereedschapsbak aan de voet van de kruk. In het bijzonder in de dienstverlening, bijvoorbeeld voor kappers of productie aan de lopende band, waarbij elke beweging juist moet zijn, zijn deze rolkrukken met gereedschapsbak perfect. Of werkkrukken van metaal optimaal zijn, of toch eerder krukken van hout, wordt niet in de laatste plaats bepaald door het gebruiksdoel en de omgeving. Hierbij moeten ook veiligheidsbepalingen als richtlijnen voor brandveiligheid in acht worden genomen. Werkkrukken die als inklapbaar frame zijn geconstrueerd, kunnen tijdelijk plaatsbesparend worden opgeborgen, indien geen permanent gebruik op dezelfde plek vereist is. Met uitvoeringen in aluminium, roestvast staal of ander materiaal kunnen hierbij ook het gewicht en de stabiliteit aan de vereisten worden aangepast. Deze kunnen met en zonder voetsteunen worden gekozen.

Werkkrukken voor efficiënt werken
Werkkrukken vereenvoudigen werkprocessen en bieden de mogelijkheid voor een afwisselende en aan de individuele behoeften aangepaste zittende of staande houding. De krukken en stahulpen kunnen optimaal met andere assortimentproducten worden gecombineerd. Vanzelfsprekend vindt u bij KAISER+KRAFT ook de geschikte werktafels voor de verschillende werkkrukken. Zo kan meteen bij de eerste inrichting voor een optimale werkplekomgeving worden gezorgd waar geconcentreerd kan worden gewerkt. Door de vele verschillende modellen van werkkrukken kunnen op dezelfde wijze reeds voorhandene werktafels en -platen ook achteraf nog worden verbeterd. In de webshop van KAISER+KRAFT maakt u online mooie combinaties voor de hoogwaardige inrichting van uw onderneming.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken