Bakwagens

Een handige oplossing voor transport: trolleys zijn een onmisbaar onderdeel van de operationele logistiek. Hiermee kunt u moeiteloos kleine tot middelgrote goederen vervoeren. Van bakwagens met draadgaaskorven tot afsluitbare wagens en pakketwagens met opklapbare zijwanden: bij KAISER+KRAFT bieden wij u verschillende varianten aan.

In de categorie Bakwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Gmöhling, HelgeNyberg, Kongamek, ZARGES, EUROKRAFTbasic, PRESTAR.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
202
202
1930
1930
-
Relevant
Aantal artikelen: 171

Trolleys: praktische helpers in het magazijn en bij transportMobiele lastendragers vereenvoudigen de logistiek in uw bedrijf. Met trolleys kunt u zonder veel moeite goederen van A naar B vervoeren. Wij hebben verschillende modellen voor u beschikbaar in onze online winkel. U zult zeker de juiste helpers voor uw bedrijf vinden.Een trolley met zijwanden ondersteunt het efficiënt laden van vrachtwagens en vereenvoudigt de goederenstroom. Met een pakketwagen daarentegen kunt u kleinere goederen binnen uw bedrijf vervoeren. In een afsluitbare bakwagen kunt u materialen of gereedschappen gemakkelijk naar de gewenste plaats van gebruik brengen en ze tegelijkertijd veilig opbergen.Trolleys voor verschillende doeleindenBij de keuze van een trolley zijn opslagruimte, materiaal en laadvermogen belangrijke criteria. Wij tonen u verschillende soorten bak- en pakketwagens en voor welke doeleinden zij geschikt zijn.  • Aluminium bakwagens: ze zijn corrosiebestendig, reukloos en gemakkelijk te reinigen. Deze duurzame modellen zijn ook uiterst licht en hebben een capaciteit tot 1050 liter voor efficiënt goederentransport.

  • Wagens met elektrische aandrijving: Zij zijn geschikt als zwaardere voorwerpen moeten worden verplaatst. Ergonomisch gevormde handgrepen en eenvoudige besturing zorgen ervoor dat ze moeiteloos te bedienen zijn.

  • Pakketwagens: voor kleine of grote pakketten zijn speciale wagens voor het magazijn geschikt. Bij veel modellen zijn beide lange zijwanden verwijderbaar. Dit maakt het in- en uitladen gemakkelijker. Met vastgelaste duwhandvatten en zwenk- en bokwielen kunt u de pakketwagen bovendien comfortabel verplaatsen.

  • Afsluitbare bakwagens: met wanden van MDF-plaatmateriaal zijn ze geschikt voor het afvoeren van goederen. Dankzij het afsluitbare deksel kunt u deze wagens ook gebruiken voor veilige tussenopslag; een praktische aanvulling op de magazijninrichting.


Of het nu gaat om een bakwagen met een grote opslagcapaciteit of een wagen die afsluitbaar is: alle modellen in onze online-shop lopen op slijtvaste transportwielen. Dit betekent dat ze over de vloeren van uw bedrijf rollen zonder een spoor na te laten, zelfs onder zware belasting.Heeft u vragen over onze trolleys of wenst u advies? Neem dan contact met ons op. Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag bij uw keuze.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Oprijplaten | Aluminium kisten | Handhefwagens | Telescoopladers | Steekwagens | Kleefetiketten | Gmoehling serveerwagens