+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Wieluitvoering
Toepassing
Platformlengte
Platformbreedte
Lengte
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
Meer weergeven
 

Montagewagens

Ontdek bij ons de beste montagewagens. Alle formaten en groottes kunt u bij ons terugvinden. Wanneer u in uw bedrijf zaken moet monteren, kunt u gebruik maken van onze stevige montagewagens. Ook onze eigen merken Quipo en Eurokraft zijn hier voldoende vertegenwoordigd.
Er zijn 80 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 80 artikelen gevonden

Montagewagens – de werkplek voor onderwegOp en neer lopen voor elke moersleutel? Dat hoeft niet. Met onze montagewagens zijn gereedschap, componenten en co. altijd daar waar u ze nodig heeft, net als een praktisch werkblad. U profiteert hier niet alleen van tijdens montagewerkzaamheden.Drie in één: Zo werken montagewagensMontagewagens zijn een transportmiddel, werkplek en mobiele werkbank in één. In een klassieke minimalistische vorm bestaan ze uit wielen en een of meer niveaus. Omdat dit soms nog niet genoeg is, vindt u bij KAISER+KRAFT ook montagewagens met laden, kasten, geperforeerde wanden en andere praktische extra's.Zo vindt u de juiste materiaalwagenHet beoogde gebruik is bepalend voor de keuze:  • Als u de wagen vooral gebruikt als transportmiddel, voor orderverzamelen en voor werkzaamheden waarbij u weinig hulpmiddelen nodig heeft, zijn eenvoudige vormen een goed idee.

  • Een combinatie van werkblad en ladekasten kan worden gebruikt als mobiele werkplaats. Ideaal voor werkzaamheden waarbij veel gereedschap en/of grote hoeveelheden kleine onderdelen nodig zijn.

  • Voor massieve onderdelen, machines en dergelijke kunt u het beste onze zwaarlastwagens gebruiken. Deze combineren een laag eigengewicht met een hoog draagvermogen.

  • Er zijn ook wagens voor speciale toepassingen, bijvoorbeeld voor cleanrooms.


Het is ook de moeite waard om naar de vermeende kleine details te kijken. In hoogte verstelbare werkoppervlakken dragen bijvoorbeeld bij aan een ergonomische werkplek en opvangbakken voorkomen het lekken van vloeistoffen. Daarnaast zijn onze wagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met bovenbladen van verschillende materialen; van goedkope MDF-platen tot platen van zeer veerkrachtige kunststof en zeefdruk.Hoe zit het met de rollen?De meeste van onze montagewagens hebben massief rubberen wielen. Deze zijn geluidsarm en wendbaar. Polyurethaan wielen scoren punten op kwetsbare, vlakke vloeren. Alternatieven zijn kunststof wielen of de goede oude luchtbanden.U heeft al een montagewagen, maar die rolt niet meer goed? We krijgen hem wel weer op gang. Bladert u maar eens door ons grote aanbod van zwenk- en bokwielen.Uw montagewagen zit er (nog) niet bij?Wij weten zeker dat we iets kunnen regelen. Wij van KAISER+KRAFT zijn immers specialisten voor maatwerk. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de montagewagens, maar ook voor andere transportapparaten en wagens en vele andere producten voor uw bedrijfsuitrusting. Neem gewoon contact met ons op. Samen zorgen we voor optimale werkomstandigheden.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wielen voor transportapparaten | Oprijplaten | Kleefetiketten | Telweegschalen | Natplakband | Kunststof opvangbakken | EUROKRAFT verzamelwagens | magnetoplan transportrollers

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken