Breedte [mm]
800
800
6000
6000
-
Producttype
Laadvlakhoogte

Krimpfolie

Gebruik onze krimpfolie wanneer u een pakket moet inpakken, dat wat delicaat is. Deze wikkelfolie is zeker onmisbaar wanneer u een verzending moet doen. Wikkel uw palletten in met onze krimpfolie. Deze wikkelfolie is zeer gemakkelijk om te gebruiken.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 5
Toon:
Krimpfolie past zich aan
Het is voordelig om in het magazijn en de expeditie altijd krimpfolie in voorraad te hebben. Het maakt daarbij niet uit of de folie wordt gebruikt om artikelen op pallets tegen vallen te beschermen of omdat u artikelen gedurende het transport tegen beschadigingen wilt beschermen. Met onze vlakfolies, buiskrimpfolies en krimpkappen kunt u grote en kleine, ronde en hoekige, zware en lichte artikelen optimaal verpakken. Omdat u de folie last of met een krimppistool krimpt, voegt dit omhulsel precies om iedere vorm. Hierdoor is de folie erg veelzijdig te gebruiken en voor bijna ieder bedrijf dat artikelen verzend geschikt. Ontdek zelf hoe flexibel onze PE-folies zijn. Overigens: krimppistolen vindt u bij onze verpakkingstoebehoren.

Krimpfolie – veelzijdig inzetbaar
Krimpfolie is een veel voorkomend artikel binnen de meeste bedrijven waar artikelen, pallets of grote objecten worden verplaatst. Doordat de folie strak omwikkeld kan worden, is het mogelijk om vrijwel ieder artikel te kunnen verpakken. Grote plastic bakken kunnen bijvoorbeeld eenvoudig met elkaar worden verbonden voor gemakkelijk trasport, maar ook kunnen deksels door middel van de folie veilig worden vastgezet voor transport. Hiermee kunnen lekker worden voor komen en blijven de bakken onbeschadigd. Echter worden niet alleen kleine artikelen door krimpfolie beschermd. Grote bouwmaterialen zijn ook geschikt om met krimpfolie te verpakken om zo onbeschadigd te transporteren. Het grote voordeel van krimpfolie is naast de beschermende werking ook de garantie die het biedt. Artikelen komen veilig aan, maar sporen van opening kunnen ook direct worden opgemerkt. Bestel bij KAISER+KRAFT de juiste folies voor uw zendingen.