Merk
Hoogte [mm]
1900
1900
2100
2100
-
Breedte [mm]
300
300
4000
4000
-

Lasgordijnen

In bepaalde beroepen is het verstandig nooit zonder lasbescherming te werken. Lasbeschermingen beschermen tegen lasrook, fel licht en vonken – zonder daarbij het werk te belemmeren. Met onze producten kunt u uw persoonlijke beschermingsmiddelen professioneel samenstellen.

In de categorie Lasgordijnen bieden wij u producten van de volgende merken aan: QUIPO, JUTEC.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 17
Toon:
Lasgordijnen voor veiligheid bij het lassen
Het is verstandig om alleen met gebruik van lasbescherming te lassen. Bij het werk in de werkplaats en ook in de industrie vormt het lassen een belangrijk onderdeel van vele projecten. De lassers moeten hierbij echter op een goede lasbescherming letten. Naast de vonken vormt met name het felle licht dat bij het lassen ontstaat een risicofactor. Met een veiligheidsscherm of lasgordijn kunnen lassers zichzelf, maar ook andere personen effectief beschermen tegen de risico’s. Een lasbescherming zorgt voor de vereiste veiligheid op de werkplek. En omdat arbeidsveiligheid een zeer belangrijk thema is, vindt u in onze webshop ook veilige werkkleding, veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en adem-, oog-, hoofd- en gehoorbescherming.

Robuuste lasbeschermingsvoorzieningen
Een professionele lasbescherming onderscheidt zich doordat deze de werkzaamheden probleemloos mogelijk maakt en niet hindert. Hoogwaardige en uitgekiende lashelmen van KAISER+KRAFT beschermen niet alleen tegen lasrook en fel licht, maar zijn ook stabiel en zeer aangenaam te dragen. Daardoor gaat het werk als gesmeerd. De speciale veiligheidsbrillen zijn ook geschikt voor brildragers. Door moderne zonnecellen hoeven geen batterijen te worden vervangen. Bij laswerkzaamheden is het van groot belang dat men op de professionele uitrusting en de robuuste lasbescherming kan vertrouwen. Hoogwaardige lasschermen zijn stabiel en beschermen tegen vonken. Bovendien is het mogelijk de werkplek van de lasser visueel af te scheiden. Ook bij helmen is stevigheid gegarandeerd, zodat het werk gemakkelijker wordt gemaakt. Door de keuze van hoogwaardige materialen is een optimale bescherming gegarandeerd. Doordachte constructies van de beschermingsmiddelen voor lassers dragen eveneens bij aan de omvangrijke bescherming bij het lassen. Beschermingsvoorzieningen voor lassers worden aan de hand van de praktijk ontworpen om optimale resultaten in het gebruik te kunnen behalen. Innovatieve oplossingen zoals verrijdbare lasschermen breiden het toepassingsgebied van de functionele uitrustingen uit.