Merk
Producttype
Toepassing

Stroomverdelers

Als in het kantoor of bedrijf nieuwe apparaten worden aangeschaft, begint vaak de zoektocht naar stekkerdozen! Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken, want wij bieden hier stekkerdozen voor computers, lampen en ventilatoren, lamineerapparaten en alles wat er nog moet worden aangesloten.

In de categorie Stroomverdelers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Treston, ANKE, Brennenstuhl.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 14
Toon:

Contactdooslijsten – deze zijn onmisbaarKunt u zich een wereld voorstellen zonder contactdooslijsten? Wij in ieder geval niet. Toegegeven, in eerste instantie klinkt het misschien een beetje overdreven om te denken dat meerdere contactdozen onmisbaar zijn, maar als u eens onder bureaus, werkstations of achter de televisie thuis kijkt, wordt al snel duidelijk dat contactdooslijsten overal worden ingezet.Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een roestvrijstalen behuizing voor gebruik in cleanrooms, maar ook als combinatie-element voor bepaalde producten, zoals de Anke-laptopwagen. Als u uw apparaten regelmatig wilt uitschakelen, wordt dit gemakkelijk gemaakt door een contactdooslijst met hoofdschakelaar. Contactdooslijsten mogen, zoals u beslist wel zult weten, niet in een serie worden geschakeld. Daarom kunt u vertrouwen op dubbele contactdozen, die eenvoudig kunnen worden aangesloten op de stroombalk van uw werktafel. Natuurlijk hebben onze meervoudige contactdozen ook een overspanningsbeveiliging.Waarom zou ik contactdooslijsten met overspanningsbeveiliging moeten bestellen?Voelt u zich tijdens onweersbuien ook een beetje gespannen en ongemakkelijk? Begrijpelijk, want bliksem en inslag kunnen uw apparatuur daadwerkelijk schaden. Een blikseminslag in uw stroomkabel volstaat en veel apparaten worden dan door overspanning beschadigd. Daarom bieden we contactdooslijsten met overspanningsbeveiliging aan, zij doen wat wordt beloofd. Laat de storm buiten woeden en niet in uw bedrijfsinventaris.Hoe kan ik contactdooslijsten reinigen?Stof en vuil komen ook in contactdooslijsten terecht. Als u uw werkplek reinigen moet, wilt u zeker dat de meervoudige contactdoos schittert omdat hij schoon is in plaats van door kortsluiting. Veeg het vuil daarom niet gewoon weg, maar volg een paar kleine aanwijzingen.

Bij mobiele contactdooslijsten  1. Neem de meervoudige stekker uit het stopcontact.

  2. Nu kunt u het omhulsel verwijderen en afvegen of afspoelen in de vaatwasser. Maar let op: alleen wanneer een verwijderde behuizing volledig is gedroogd, kan deze worden teruggeschroefd. In geen geval mag het andere deel van de contactdooslijst in contact komen met vloeistof.


Voor permanent geïnstalleerde contactdooslijsten  1. Verwijder de zekering voordat u een contactdooslijst schoonmaakt.

  2. Met behulp van een spanningszoeker kunt u zich ervan vergewissen, dat er echt geen stroom meer op de contactdoos staat.

  3. Nu kunt u de behuizing verwijderen en afvegen of in de vaatwasser doen. Nogmaals: laat de behuizing eerst volledig drogen en schroef hem dan weer op zijn plaats.


Professionele contactdooslijsten voor professionalsDubbel of zevenvoudig, als uitbreiding voor uw werkbank of klassiek geïntegreerd in uw pc-meubelen – bij ons vindt u de juiste meervoudige contactdooslijsten. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gewoon contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kleedkamerkasten | Kluizen | Lockerkasten | Draadkorven | Transportkoffers | Wandvitrines | Knuerr computerkasten