Kartonmessen, foliesnijders

Met onze kartonmessen en foliesnijders kunt u alles snijden. Gebruik een veiligheidsmes om karton te snijden. Uw verpakkingsdienst heeft deze cuttermessen altijd opzak en kunnen deze kartonsnijders altijd gebruiken. Voor zelf is dit ook altijd handig om dit op uw bureau te hebben liggen.

In de categorie Kartonmessen, foliesnijders bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, LISTA.

Merk
Producttype
Uitvoering
Relevant
Aantal artikelen: 22

Foliesnijders en kartonmessen: omdat professionals er beter mee werkenOf het nu op de afdeling binnenkomende goederen is of in de postkamer: met de foliesnijders en kartonmessen uit de onlineshop van KAISER+KRAFT hebben uw medewerkers het optimale gereedschap bij de hand. Pakketten moeten worden geopend voordat de inhoud kan worden gecontroleerd en opgeslagen: stretchfolie van de pallet losmaken, pakketplakband verwijderen, karton in stukken snijden, vaak honderden keren per dag. Met onze snijapparaten, een veilig en tijdbesparend proces.
Beslist meer snelheid: foliesnijders en kartonmessenWaar scherp wordt gesneden, is veiligheid van het grootste belang: en wij volgen die op. De lemmeten in het heft van het kartonmes beschermen de hand bij het snijden, ook voor linkshandigen. De foliesnijder met geïntegreerde tapesnijder zorgt voor een laag verwondingsrisico: het mes is ideaal voor folies en papier. Houdt u van ergonomie? Het kartonmes met Ergo handvat heeft een heel pakket aan goed doordachte producteigenschappen. Perfecte hanteerbaarheid, anti-slip coating en een ultrascherp keramisch mes met flexibele inzetbaarheid: van karton en tapijt tot kunststoffen en leer. Bijzonder slim: bij het stalen veiligheidsmes blijft het snijmes nooit open staan: de automatische bladterugtrekking maakt dat mogelijk.
Goedkoper per dozijn – en beter voor de zaakSommige van onze messen zijn wegwerpproducten en worden intensief gebruikt. Maar toch wil elk van uw magazijnmedewerkers optimaal uitgerust zijn. Daarom verkopen wij onze kwaliteitsproducten in sets. Afhankelijk van het model en het ontwerp, bijvoorbeeld, 5, 10 of 25 stuks elk. Dit loont meer dan eens, want het aanleggen van voorraden bespaart geld en tijd, en het is goed voor de zenuwen. Bijvoorbeeld als materiaaltekorten van onmisbaar gereedschap worden vermeden. Over materialen gesproken, heeft u nog andere behoeften op het gebied van verpakking? Moeten uw goederen in krimpfolie verpakt worden? Wij bevelen een voldoende voorraad krimpfolie aan. Op zoek naar andere expeditie-, transport- en opslagoplossingen? Kijk eens rond in onze onlineshop. Bij KAISER+KRAFT zijn de keuze en het aanbod enorm. Wil u iets speciaals? Praat met ons, wij zijn er voor u.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Nestbare stapelbakken | Houten pallets | Pallets voor eenmalig gebruik | Gegomd plakband | Omsnoeringsapparaten | Industriepallets | HSM-omsnoeringsbanden | HSM verpakkingsmachines