Hoogte [mm]
10
10
380
380
-
Breedte [mm]
8
8
1000
1000
-
Materiaal

Insteekhoezen

Zelfklevende etikethouders en magnetische tags zijn gemakkelijk te vinden bij KAISER+KRAFT. Zelfs kaartenhouders en insteekhoesjes vindt u hier. Opzoek naar visitekaarthouders, of gewone etikethouders? Die zijn hier te vinden!

Meest verkocht
Aantal artikelen: 106
Toon:

Markeringen en stickers: duidelijk gemarkeerd, duidelijk beveiligd!



Het is een eenvoudige berekening: hoe meer mensen, afdelingen en gebieden in uw bedrijf, hoe complexer de organisatie en beveiligingsvereisten worden. Een slimme bedrijfsinrichting kan daarom niet zonder markeringen en stickers. Met een paar woorden en met nog minder mankracht communiceert u namelijk alle aspecten die belangrijk zijn.




Waarschuwen, afsluiten, leiden: Waar breng je markeringen aan en pas je stickers toe?



Waar klanten, werknemers of bezoekers snel van het veilige pad af kunnen raken of een bepaald product kunnen vinden, zijn afzettingen en markeringen essentieel.



Daarom vallen veel van onze producten bij KAISER+KRAFT ook onder het productassortiment Magazijn, waar tal van veiligheids- en procesfactoren worden gecombineerd.



Markeringen en stickers die op de veiligste en snelste manier de weg wijzen naar een specifiek product zijn onmisbaar voor u. Dit begint met labels en codering voor stellingrijen en eindigt met het sorteren en labelen van microproducten in ladekastjes en magazijnbakken.



Hoe preciezer u met behulp van markeringen aangeeft welke paden en gebieden kunnen worden betreden of waar mag worden gereden, hoe beter. Tijdelijke elementen zoals waarschuwingsbanden en afzetlinten zijn natuurlijk net zo belangrijk als permanent geïnstalleerde drempels en veiligheidsafzettingen.



Overigens: Als u over dit onderwerp nog meer wilt weten, kijk dan eens in ons inkoophandboek over het onderwerp Veiligheid in het bedrijf!




Het geheim van een perfecte logistiek: Waar is een controlesysteem nodig?



Als u wilt dat uw producten doelgericht van A naar B worden getransporteerd, moeten alle deelnemers in de vervoersketen altijd precies weten, wat waarheen en in welke volgorde verplaatst moet worden, zelfs als het product zich in niet inzichtelijke stapelbakken bevindt.



Ons aanbod aan verzendenveloppen en insteekhoezen voor documenten is hier net zo essentieel als elk etiket waarmee u goederen identificeert. Het geheim van de perfecte logistiek is namelijk inderdaad een organisatie die geen twijfels oproept.



Als wij u kunnen helpen, kunt u ons altijd opbellen.



Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:



Afvalcontainers | Afvalzakhouders | Vloerstofzuigers | Vloerreiniging | Kiepwagens | Papiervernietigers | QUIPO dranghekken | Tensator bandafzettingen